Hvis din nabo var en cykel

Kunne du så låne den? 
ProjectZero og EUC Syd udfordrer deleøkonomi, og du kan være med i diskussionen med toneangivende iværksættere på Folkemødet.

Hvordan bor vi? Hvordan får vi passet vores børn og lavet mad? Hvordan handler vi ind og kommer til og fra arbejde? - og hvem siger, at dit nødvendigvis kun behøver at være dit?

Det er spørgsmål som stifteren af delebilsordningen GoMore vil diskutere med kvinden bag kjolebyttebutikken Resecond, analytikeren fra Mandag Morgen, produktionsdirektøren fra DAC og kommunikatøren fra Als. Det hele bindes sammen af Claus Skøtte, forfatter til Danmarks første bog om deleøkonomi og manden som udviklede ProjectZero-logoet og elevator-pitchen i 2007.

Paneldeltagerne er yngre ildsjæle med holdninger til både etablerede projekter men også med idéer til eksempelvis nye CO2 neutrale boligklynger, hvor det holistiske bæredygtige liv er i fokus – ikke kun for miljøets skyld men også for trivslens skyld.

Deltag i debatmødet på Ydermolen lørdag aften

Deleøkonomi er mere end bare en døgnflue. Den kan blive en afgørende faktor for et bæredygtigt samfund og dermed for fremtidens CO2-neutrale samfund.

"Deleøkonomien banker på og det er vigtigt at vi forholder os til den, også selv om den udfordrer mange af os på sædvanlig adfærd. For deleøkonomien er også en del af løsningen når byerne skal gøres CO2-neutrale" lyder det fra ProjectZeros Peter Rathje. 

Den vante tænkning udfordres under Folkemødet på et debatmøde lørdag den 13. juni fra kl. 18.30-19.15 - og du er velkommen.

13. juni 2015 kl. 18:30 - 19:15

Du kan også være med

Mød op i Dansk Byggeri og TEKNIQs telt på Ydermolen G18, Allinge Havn og deltag i debatten. Debatmødet finder sted lørdag den 13. juni fra kl. 18.30-19.15.

Læs mere om debatmødet og panelets deltagere her

Cookiepolitik