Nyt ZERO-år

50 håndværkere og rådgivere deltog i ZERObygs nytårskur, hvor de bl.a. blev klogere på, hvilke ZERO-projekter der kan have betydning for dem i 2015.

Hans Lehmann, vicedirektør på EUC Syd, bød deltagerne velkommen med en tak for samarbejdet i året der var gået, og med et ønske om at dialogen og samarbejdet skal fortsætte i det nye år.

De fremmødte fik fra den virkelige verden et lille indblik i, hvordan samarbejde og gode kompetencer kan spare penge på byggepladsen. Det var Stefan Vestergaard, som er chefkonsulent ved Rambøll, der fortalte om projektet. Under projektet oplevede de et fald på 80 % i fejl og mangler.

Herudover fik de fremmødte tips til mere salg i 2015 af Claus S. Nørr fra Business College Syd. ”I er eksperter i de ting, I går og laver, så brug den viden til at se, hvad boligejerne har brug for og sælg de rette løsninger” lød opfordringen fra Claus.


Vicedirektør på EUC Syd, Hans Lehmann, byder håndværkere og rådgivere velkommen til ZERObyg nytårskur 2015.

Der er flere forskellige ZERO-projekter, hvor byggebranchen spiller en rolle. Der blev derfor både talt om TJEK-UDFØR-SPAR, ZERObutik og ZERObyg 2.0.  

Som afslutning blev der budt på et glas champagne og snacks. Med et glas champagne i hånden fik håndværkere og rådgivere snakket med hinanden på tværs af branche og fag.

Vi er rigtig glade for det flotte fremmøde. Det er svært, at få håndværkerne til at tage tid ud af kalenderen, hvis de har andre opgaver, så det er kun dejligt med den opbakning vi ser”, fortæller Hans Lehmann.

21. januar 2015

ZERObyg

Projektet har til formål at skabe ny viden blandt håndværkere og virksomheder inden for byggesektoren.

Det sker igennem opkvalificering af diverse aktører, som dermed bliver klædt på til fremtidens energiudfordringer.

Læs mere på www.ZERObyg.dk

Stefan Vestergaard, chefkonsulent ved Rambøll, berettede om, hvordan samarbejde og gode kompetencer kan spare penge på byggepladsen.

 

De fremmødte nød et glas champagne og en snack

Cookiepolitik