Et blik på årsopgørelsen

Januar er tid for årsopgørelser for foregående års energiforbrug for el, vand og varme!

Mange af os ser ikke årsopgørelsen, enten fordi vi ikke bevidst søger efter den, eller lige får åbnet opgørelsen i kontoudtoget fra banken. Men der kan være god mening i at kaste et blik på årets energiforbrug!
 

Den var helt gal!

Familien Malling bor i egen bolig og har efter en meget stor elregning været fuldt bevidste om at følge familiens energiforbrug.

- Vores årsopgørelse fra 2012 viste lige pludselig en stigning i strømforbruget på flere tusinde kroner i årets sidste kvartal – det var helt galt! Vi gik straks i gang med at finde synderen, og med et lånt spar-O-meter fra SE lykkedes det os at finde frem til, at stereoanlæggets reciever faktisk brugte rigtig strøm, selvom den bare var på stand-by, fortæller familien.

Nu følger familien forbruget tæt, både på el, vand og varme og med en månedlig sms fra SE bliver familien alarmeret, når eller hvis forbruget overstiger en selvvalgt grænse.
 

 

 

 

20. januar 2015

Find din årsopgørelse

Find din årsopgørelse på dit lokale forsyningsselskabs hjemmeside eller via januars kontoudtog i banken.

Tjek din årsopgørelse

På nogle årsopgørelser visualiseres dit energiforbrug i farvede felter.

I mange familier er det en sport at ligge i det grønne felt. Så kast et blik på din årsopgørelse og tjek om du bruger energien med omtanke for miljø og pengepung!

Cookiepolitik