Skal du køre el-cykel i maj måned?

Cyklistforbundet inviterer alle virksomheder med til kampagnen – Vi Cykler Til Arbejde i hele maj måned. ProjectZero er med og bringer pulsen op og CO2-udslippet ned ved deltagelse.

Vi cykler til arbejde på elcykel
Lad bilen stå en måneds tid og bliv testcyklist på elcykel! I en hel måned kan du gratis afprøve elcyklens fordele, der er stadig åbent for ansøgninger, også hvis du gerne vil afprøve cyklen i maj måned i forbindelse med Vi cykler til arbejde kampagnen, så meld dig som testcyklist nu!

Læs mere om TestEnElcykel kampagnen og tilmeld dig på www.testenelcykel.nu allerede nu. Der udtrækkes testcyklister hver måned indtil den 1. oktober 2015.

Foto: Cyklistforbundet - Mikkel Østergaard

VCTA kampagnen i maj
VCTA står for Vi Cykler til Arbejde, og konceptet er enkelt: Du og dine kolleger kan ved deltagelse konkurrere om at blive Sønderborgs mest cykelvenlige arbejdsplads. Og sammen konkurrerer vi alle i området om at blive den mest cyklende kommune i Danmark. Konkurrencen skaber et positivt fællesskab for dig og dine kolleger og sætter fokus på grøn transport.

Er I friske? Så sammensæt dit eget hold på arbejdspladsen og tilmeld jer kampagnen Vi Cykler til Arbejde.


 

3. marts 2015

Vi cykler for sundere medarbejdere

Læs mere om kampagnen VI CYKLER TIL ARBEJDE her

Tilmelding

www.vcta.dk kan du læse mere om kampagnen, og der er endda mulighed for at blive certificeret som cykelvenlig arbejdsplads på www.vcta.dk/cykelvenlig

 

For yderligere oplysninger

Louise Johnsen
louise.johnsen@projectzero.dk
T 38 40 54 27

Cookiepolitik