Sønderborg markerer Gedens År

I perioden den 20. – 27. februar inviterer Sønderborg atter til Kinesiske Dage, når den kinesiske kalender skifter til ”Gedens År”.

I løbet af en uge byder forskellige aktører i Sønderborg Kommune inden for til en række forskellige, spændende aktiviteter.


Startskuddet lyder den 20. februar kl. 20, når Jiangsu Art Troupe leverer et brag af et nytårsshow. Nogle af Kinas dygtigste sangere, skuespillere og dansere fremfører akrobatik, magi, sange og danse samt udpluk af Pekingoperaen, dukkespil og det traditionelle instrument, pipa’en.


Den efterfølgende uge er fyldt med foredrag, underholdning, besøg på skoler og gymnasier. Sønderborg Ungdomscafe byder allerede om søndagen til underholdende foredrag om hverdagens kulturmøder og forskelle på danskere og kinesere.


Broager Bibliotek får tirsdag besøg af Carstensens Tehandel, der fortæller om teens historie og den korrekte måde at brygge te på. Torsdag starter med morgenmøde på Alsion, hvor interesserede kan få en opdatering på Kinas økonomiske eventyr. Senere på dagen byder Sønderborg Bibliotek først på kinesisk løvedans og siden på foredraget ”Fra 1980’ernes Sønderborg til dagens Kina”.


Også Skulpturpark Augustiana i Augustenborg involverer sig som den plejer med en udstilling med nogle af de største, nulevende kinesiske kunstnere.


Der er gratis adgang til alle arrangementer. Nogle steder kræver tilmelding.

Læs meget mere på www.facebook.com/kinesiskedage.
Du behøver ikke have en konto på Facebook for at bruge siden.

20. februar 2015 kl. 20 - kl. 22

Pris: Gratis - frit sædevalg

Cookiepolitik