Landets bedste renovering

Sidste chance for at indstille projekter til RENOVER prisen 2015 er på søndag den 1. marts.

Danmarks bedste renoveringsprojekt skal belønnes, og du kan være med til at indstille projekter. RENOVER prisen 2015 skal inspirere til bedre renovering og skabe mere stolthed om den vigtige samfundsopgave det er at få opdateret den eksisterende bygningsmasse.

Mange gode renoveringer i Sønderborg

I Sønderborg er mange bygninger blevet renoveret, og vi opfordrer dig til at indstille dit projekt, hvis du har renoveret dit hus, eller været med i projekter omkring renovering af en idrætshal, en institution eller en kontorbygning – mulighederne er mange.

Du kan du indstille dit projekt indtil søndag den 1. marts her: www.renover.dk

Vinderprojektet modtager en pris og 100.000 kroner til en fest for alle de parter, som har været involveret i projektets realisering.

Vinder fra Fynshav

I 2014 var det et projekt fra Sønderborg-området der løb med prisen. Det var idrætscenteret Diamanten i Fynshav der kunne kalde sig ”Danmarks bedste renovering”.

Diamanten er forvandlet fra en gammel hal til i dag at være et topmoderne sports- og kulturcenter med den nyeste og mest energieffektive byggeteknologi.

1. marts 2015 -

Om RENOVER prisen

RENOVER prisen er stiftet af Realdania og GI (Grundejernes Investeringsfond) med henblik på at give renovering den synlighed og status, som renovering fortjener. I sidste ende er formålet med prisen at inspirere til endnu bedre renovering af vores bygninger – til gavn for os alle

Læs mere om RENOVER prisen og kriterierne for prisuddelingen her

Cookiepolitik