Gratis energi-workshop for små og mellemstore virksomheder


Små og mellemstore virksomheder kan også spare energi


Erfaringer fra ProjectZeros ZEROcompany og ZERObutik-programmer viser, at virksomheder og butikker kan spare energi og reducere CO2-udledningen med ofte få investeringer. I de fleste tilfælde starter det med opmærksomhed og inddragelse af medarbejderne i opgaven. Skifte til LED-belysning, check af ventilationsanlæg og trimning af varmekilder er andre oplagte indsatsområder.


Høst erfaringerne fra Servodan, Superbrugsen, OJ, Gråsten Fjerkræ, Focon, Gråsten Salatfabrik, Linak m.v. og kom selv i gang med at spare på energien.


Energibesparende tiltag er rettidig omhu og øger virksomhedens indsigt og innovation. De styrker konkurrenceevnen og betaler sig hurtigt hjem. Derfor er det en god idé at undersøge, hvor du og dine medarbejdere skal fokusere for at høste effekterne i din virksomhed.


Deltag i gratis energi-workshop for små og mellemstore virksomheder


Sønderborg Kommune, ProjectZero, GroNet og URS stiller nu sammen med SE erfaringerne til rådighed for de små og mellemstore virksomheder i både Sønderborg-området og Sønderjylland, som vil spare energi og deltage i den store grønne omstilling af vore byer og Region Syddanmark.


Energi-workshoppen afholdes:

torsdag den 12. marts kl. 12.00 - 16.15 på Scandic Hotel Sønderborg


Se invitationen her

 

 

12. marts 2015 kl. 12.00 - 16.15

Pris: Gratis

Gratis workshop

Workshoppen er gratis, og kommunen og ProjectZero byder på frokost, kaffe og masser af inspiration og erfaringer fra områdets virksomheder, så du og dine medarbejdere kan komme i gang med at bruge energien smart – til gavn for firmaets bundlinje og samfundet.

Tilmeld straks din virksomhed på telefon 88 72 40 83 eller med mail på miljo@sonderborg.dk.

For mere information kontakt ProjectZeros Peter Rathje på 40 40 86 36 eller mail på peter.rathje@projectzero.dk.

Jesper Lund-Larsen

Jesper Lund-Larsen er miljø- og arbejdsmiljøpolitisk konsulent i 3F og har igennem mange år arbejdet med at involvere virksomheder og deres medarbejdere i at spare energi samt skabe vækst og grønne jobs.

Jesper er i dag blandt andet medlem af Det nationale bioøkonomiske panel og sekretariat for 3F’s Grønne Tænketank, som begge har fokus på jobskabelse.

Læs mere om 3F´s grønne job ambitioner på http://groennejob.dk/, hvor du også kan se hvor grøn din egen kommune er i dens indsatser.

 

Cookiepolitik