Gode ZEROeksempler på TV

Det er ikke kun i ProjectZeros nyhedsbrev og i avisen, at du kan læse om de gode energibesparende historier fra området. Nu kan du også se nogle af de gode fortællinger på TV.

Hvis boligejere får den rigtige rådgivning og vejledning til sin energirenovering, kan der opnås unik komfort og en langt lavere energiregning”, sådan udtrykker Gerner Petersen fra Sydals i en af udsendelserne. Han har nedbragt sin energiregning med 46.000 kr. ved at erstatte oliefyret med et jordvarmeanlæg.

Vandet er rigtig varmt hjemme hos familien Petersen - så varmt kunne det aldrig blive med varme fra oliefyret. Og tilmed er varmen så billig nu, at det nærsten ikke kan betale sig at skrue ned i ferieperioder, hvor familien ikke er hjemme.

Jordvarmen gør det ikke alene, og derfor har familien Petersen også fået solceller på taget. Se familiens fortælling i levende billeder her.

Bliv inspireret

Bliv inspireret af udsendelserne, som der i løbet af året vil komme flere af, på Sønderborg LokalTVs hjemmeside: http://www.sltv.dk/de-gode-zero-eksempler/ eller find kanalen på dit fjernsyn.

Hvis du har en god historie om energibesparelser i dit hus, din idrætshal eller på din arbejdsplads, så kontakt gerne Sønderborg LokalTV på sltv@sltv.dk eller ProjectZero på post@projectzero.dk.

17. februar 2015

Sønderborg LokalTV

Sønderborg LokalTV er udpræget lokal-TV med information, debat og underholdning.

De vil på en række områder skabe nytteværdi for kommunen som myndighed, for det lokale politiske liv, for erhvervslivet og ikke mindst for borgerne.

Stuehus i Kettingskov

Gerner Petersen foran sit flotte stuehus

For yderligere oplysninger

Pernille Beck

pernille.beck@projectzero.dk

74 42 41 91

Cookiepolitik