No Planet B i København

Imponerende udladning af energi og følelser sætter klimaudfordringen på spidsen med opfordring til at handle nu – inden tipping-point, som kan ændre situationen dramatisk.

Teaterstykket - No Planet B, handler om klodens aktuelle klimasituation, og blander traditionelt dramatisk teater med performance-lecture og stand-up.

Forestillingens to hovedpersoner står, ligesom publikum og resten af jordens befolkning, midt i vendepunktet for vores fælles fremtid:

Hvad gør vi med vores planet?

Hvad gør vi med vores planet, det eneste hjem vi har? Hvad gør vi for at ændre adfærd? Hvordan gør vi det og hvornår gør vi det? For når man nu ikke selv er dødelig konkret berørt af klimaforandringerne, hvordan kan man så forstå dem og handle på dem?

Det er de spørgsmål forestillingen stiller og som publikum skal hjælpe med at besvare, for hvordan skal man kunne overtale verdens ledere til at gøre det der skal gøres, hvis man ikke selv ved, hvad det er der skal gøres?

Fælles erkendelsesrejse

Forestillingen inviterer derfor publikum til en fælles erkendelsesrejse og til en klimateatralsk dødedans, hvor de der handler, overlever.

Forestillingen spiller før, under og lige efter klimakonferencen COP 21 i Paris.


Fra venstre ses Peter Rathje - ProjectZero, Jørgen Abildgaard - Københavns Kommune og Thomas Ravn-Pedersen - Verdens Bedste Nyheder

ZEROnyt´s udsendte medarbejder deltog sammen med Jørgen Abildgaard fra Københavns kommune i Chefens Bord debatmøde ledet af Thomas Ravn-Pedersen fra Verdens Bedste Nyheder forud for teaterforestillingen i fredags - og overværede efterfølgende forestillingen.

Final Call for Action

Forestillingen rummer en imponerende energi- og følelsesudladning om den stigende frustration, som mange borgere deler, når der ikke nationalt og internationalt handles på klimaudfordringen. Men forestillingen rummer samtidigt et final call for action på det kollektive plan, som skal ske inden tipping-point risikerer at ændre spillets regler.

Stor ros til skuespillerne, instruktørerne og manuskriptforfatteren for teaterstykket – vi håber at også rigtig mange politikere ser stykket og skaber endnu bedre rammer for handling.

Se forestillingen i Husets Teater på Halmtorvet senest den 12. december 2015 - og bliv motiveret til at løfte udfordringen i flok.

For yderligere information,

Peter Rathje
peter.rathje@projectzero.dk

20. november 2015 - 12. december 2015

Pris: 140 kr

Konkurrence

Deltag i lodtrækningen om 3 x 2 gratis billetter

Det skal du gøre for at deltage:

Send en mail med dit navn og navnet på den du ønsker at tage med, samt hvilken forestilling I ønsker billetter til, på post@projectzero.dk

Spilledatoerne kan findes her

Svar på følgende spørgsmål:
I hvilken by afholdes klimakonferencen COP21 i 2015?

Send din mail senest onsdag den
2. december 2015 kl. 16.00, hvorefter vi vil trække lod om 3 x 2 billetter til forestillingen.

Vinderne vil få direkte besked
den 3. december 2015.

Læs mere om No Planet B

No Planet B spilles på Husets teater på Halmtorvet i København.

Læs mere om No Planet B her: http://noplanetb.nu

Book dine billetter til forestillingen her -  såfremt du ikke vinder konkurrencen eller I er flere som gerne vil i teatret.

Cookiepolitik