Lej en elbil

Elbil-salget drøner derud af og elbilerne giver nu baghjul til de fossil-drevne biler. Lej en elbil og bliv klog på elbiler inden du anskaffer din egen elbil.

Elbil-salget blev i 1. halvår 2015 fordoblet i forhold til samme periode året før og salget af elbiler udgør nu mere end 1 % af det samlede bilsalg. Arriva anskaffer 400 BMW i3 og etablerer elbil dele-ordning i stor København. Og Syddanske kommuner, skoler og virksomheder integrerer elbiler i deres flåde. Elbilen giver dermed i stigende grad baghjul til den fossildrevne bil. 

Stigende interesse

Den stigende interesse har man også mærket hos AVIS i Sønderborg, som har leveret både leasing og lejebiler til kommuner, skoler, virksomheder og borgere.

Mange borgere og virksomheder vælger at leje elbilen, for derigennem at blive klog på om elbilen passer ind i kørselsmønstret. Og det gør det for rigtig mange borgere og virksomheder, for 80% af lejeaftalerne bliver ifølge Henrik Jensen, AVIS Sønderborg, forlænget med 6, 12 eller 24 måneders aftaler.

Vælg mellem flere aftaletyper

Og der kan pt. vælges mellem flere aftaletyper:

  1. Classic er en 30 dagens lejeaftale til 3.495 kr.
  2. Den helt billige løsning koster for lejeren 1.500 kr. pr. måned, men forudsætter at lejeren selv stiller med en reklamesponsor som betaler yderligere 2.000 kr. pr. måned. Aftalen skal indgås for min. 12 måneder.
  3. Dagens elbil-tilbud bærer en AVIS-reklame og koster 2.000 kr pr. måned i minimum 6 måneder.

Alle priser er inkl. Moms, forsikringer og 2500 km per måned. Bilerne er typisk Nissan LEAF Acenta personbil eller Nissan e-NV220 som leveres både som person- og varebil.

For mere information kontakt Henrik Jensen, station manager hos AVIS, på telefon 3065-6358 eller email h.jensen@avis.dk.

18. august 2015

Mere info om elbiler

Læs mere om elbiler på www.elbiler.nu

Læs mere om hvorfor du skal forelske
dig i en elbil på ProjectZero´s hjemmeside HER

100% elektrisk

Lej elbil med reklamerLæs mere om aftalen HER

Yderligere oplysninger

Peter Rathje
peter.rathje@projectzero.dk

Cookiepolitik