Alle børn cykler

Cyklistforbundet skyder børnemotionskampagnen – Alle Børn Cykler i gang i næste uge. I Sønderborg Kommune er 2.900 børn tilmeldt og der er stadig åbent for tilmeldinger.

 

Med kampagnen Alle Børn Cykler hjælpes tusindvis af børn trygt og sikkert i gang med livet som cyklist. I to uger samler klassen point ved at cykle med cykelhjelm, så mange dage som muligt. Efter kampagnen trækkes der lod om sjove og lækre cykelpræmier – og det gratis at være med!

Cykl til skole - og i fritiden
Nogle børnefamilier er ramt af lange afstande og utrygge skoleveje, der gør det svært at cykle til skole. For at imødekomme dette, har Cyklistforbundet i år også inviteret SFO’erne med, og udvidet Alle Børn Cykler til også at omfatte fritidscykling. Forældre kan således støtte dit barn ved at cykle sammen med det efter skole og i weekenderne, og dermed hjælpe med at tjene cykel- og hjelmdage til klassen!

Prik til klasselæreren
Måske dit barns klasse eller SFO allerede er tilmeldt Alle Børn Cykler, men ellers kan det være en god idé at give dit barns klasselærer, skoleleder eller pædagog et venligt prik på skulderen. Kampagnen er tilrettelagt således at den passer fint ind i den nye skolereform. Undervisningsmaterialerne med lærervejledninger gør det lettere at bringe cyklerne med ind i klasseværelserne. Materialerne følger faglige mål og er inddelt på klassetrin.
 

Alle Børn Cykler er en tilbagevendende cykelkampagne for skolebørn i alle aldre og har til formål at få flere børn til at cykle til og fra skole – og cykle mere i det hele taget.

25. august 2015

Vær med og følg kampagnen

Læs mere om Alle Børn Cykler her og følge kampagnen på Facebook her.

Du kan også læse Cyklistforbundets gode råd og finde materialer om skolecykling her

Det er sjovt at cykle!

Yderligere oplysninger

Cyklistforbundet
www.cyklistforbundet.dk

 

Af Louise Johnsen
louise.johnsen@projectzero.dk

 

Cookiepolitik