Rundtur i Sønderborg-området

Solen skinnede og viste Sønderborg-området fra sin flotteste side, da bestyrelse og direktion fra Grundejernes Investeringsfond (GI) var på besøg i fredags den 24. april.

I alt 11 personer fra GI's bestyrelse og direktion, havde valgt at reservere deres fredag til en rundtur i Sønderborg.

Rundturen startede i Borgen, hvor borgmester, Erik Lauritzen bød gruppen velkommen. Her fortalte centermanager, Flemming Enghave og marketingchef, Annelene Hausmann om idéen bag Borgen, og hvad det kan tilføje til en by som Sønderborg. 


Erik Lauritzen byder velkommen

Herefter gik turen til EUC Syd, hvor vicedirektør, Hans Lehmann fortalte om skolens bæredygtigheds-vision. Gruppen blev også opdateret på de nyeste erfaringer i ZEROboligudlejer-projektet.

3. stop var ved Diamanten i Fynshav. Diamanten vandt i 2014 RENOVER prisen, som GI bl.a. støtter. 

Turen blev sluttet af i Hertugbyen Augustenborg, hvor en byvandring gennem byen gjorde det klart, at det er nødvendigt med byudvikling, med respekt for de gamle bygninger. Overinspektør, Carsten Porskrog Rasmussen og formand for Hertugbyens Bevaringsforening, Jytte Urban fortalte om byens historie og de forskellige huse i midtbyen.

Flere projekter i Sønderborg

GI støtter flere projekter, som har med Sønderborg at gøre. Det er bl.a. DK2050-projektet og RENOVER prisen, som Diamanten løb med i 2014. Herudover er der ZEROboligudlejer-projektet, som ProjectZero har ansvaret for.

"Vi er rigtig glade for, at I gav jer tid til at komme til Sønderborg. Både for at se projekter I allerede støtter, men også så vi kunne vise jer, hvad der ellers sker af gode tiltag i området" sluttede ProjectZeros, Peter Rathje af, da gruppen skulle retur til København.

28. april 2015

Bustur

Turen fra sted til sted foregik i bus. Undervejs blev der fortalt om området. Her er det formanden for Sønderborg Udlejerforening, Bernt Knudsen, der fortæller om udlejningsejendomme i Sønderborg.

GI

GI - Grundejernes Investeringsfond arbejder for, at de private udlejningsejendomme løbende vedligeholdes og udvikles til at blive bedre og sundere.

En af deres opgaver er, at yde tilskud til udviklingsprojekter. Det har de bl.a. gjort til ProjectZero, som har opstartet ZEROboligudlejer-projektet. 

For yderligere oplysninger

Pernille Beck
pernille.beck@projectzero.dk

Cookiepolitik