Mere end 60 gode erfaringer

På www.ZEROmap.dk er mere end 60 familiers gode erfaringer med energirenovering samlet. Det interaktive kort giver dig mulighed for nemt at finde de gode energispare-historier fra hele Sønderborg-området.

Du kan sidde foran skærmen og blive inspireret af de bedste energirenoveringscases fra hele Sønderborg-området - der er mere end 60 du kan gå på opdagelse i.

ZEROmap.dk gør det muligt at filtrere og sortere i historierne via et interaktivt rullegardin, så du kan vælge de cases, der er relevante for din egen bolig. Vælg f.eks. hulmursisolering i rullegardinet og der kommer relevante cases om hulmursisolering frem.

Meget mere end cases

ZEROmap.dk giver udover inspiration samtidig et godt overblik over områdets håndværkere - alle håndværkere på kortet har gennemført Teknologisk Instituts energivejleder-uddannelse. På kortet findes også vores ZEROboligmægere.

Klik ind på www.ZEROmap.dk og lad dig inspirere af de bedste erfaringer fra Sønderborg-området.

Inspiration fra hele landet

Energistyrelsen har lavet deres egen eksempel-samling, som indeholder historier fra hele landet. ProjectZero har bidraget med flere historier fra Sønderborg-området. Se Energistyrelsens samling her

21. april 2015

ZEROmap.dk

På ZEROmap.dk kan interesserede boligejere læse hvad andre boligejere har gjort for at spare energi igennem energirenovering af boligen.

Læs om

Du kan bl.a. læse om familien Kock, som er ved at energirenovere slægtsgården, Holmgaard på Kegnæs.

For yderligere oplysninger

Pernille Beck
pernille.beck@projectzero.dk

Vi hører også meget gerne fra dig, hvis du har en god energispare-historie du vil dele med os.

Cookiepolitik