Flere energitjek tilbage

Små og mellemstore virksomheder kan stadig nå at ansøge om et GRATIS energitjek.

For et par uger siden lancerede VVS Søberg, i samarbejde med ProjectZero, et særligt energitjek til små og mellemstore virksomheder - og de første 30 SMV-energitjek var gratis! Der er stadig flere af de 30 gratis energitjek tilbage.

Virksomheder med energi-ambitioner

Det gratis energitjek tilbydes til små og mellemstore virksomheder i Syddanmark. De virksomheder, som får et energitjek skal have ambitioner i forhold til energi. Det kan være de overvejer, at skifte varmekilde, få ny belysning eller optimere den måde de bruger energien på i hverdagen.

"Jeg har fået en del henvendelser fra virksomheder, som ønsker et gratis energitjek. I de fleste tilfælde var der noget at gå videre med, så de får et energitjek. Men der er stadig 10-15 gratis energitjek tilbage" fortæller Charlie Lemtorp, direktør for Energi & Miljø A/S.

Sådan får SMV'er et Søberg-energitjek

Er du en mindre eller mellemstor industri/handels virksomhed og er du interesseret i at få tjekket dine sparemuligheder, så kontakt Charlie Lemtorp, Direktør for Energi & Miljø A/S -  en del af Søberg Gruppen, telefon 5188-2007 eller cl@energi-miljoe.dk 

20. april 2015

De lavthængende frugter

Simple indsatser kan spare mange penge: 

  1. De små kloge forbedringer - slukke apparater, udskifte belysning mv.
  2. Inddragelse af medarbejderne i at udvikle nye kloge vaner
  3. Quick wins - små investeringer i fx styringsværktøjer med kort tilbagebetalingstid
  4. Omlægge processer i virksomheden ud fra en samlet grøn klimastrategi

Cookiepolitik