Elcyklen giver mere tid til børnene


Carina Sielemann har erstattet den ugentlige tur i fitness centeret med en elcykel. Det giver langt flere fordele i familiens dagligdag og nu er det langt sjovere at cykle.

 

Carina, bor i Broager sammen med sin mand og to små børn. Hun arbejder i Gråsten, en strækning på 8,5 km, der sagtens kunne cykles på en helt almindelig cykel. Men den nyindkøbte elcykel har været medvirkende til at bilen står stille i garagen og glæden ved at cykle er vendt tilbage.

Myten om elcykler

Der var ikke den store opbakning fra Carinas mand til hendes ønske om en elcykel, faktisk var meldingen; det er du da alt for ung til, elcykler er rettet mod en helt anden generation. Men det er en myte, som Carina her er foregangskvinde for at mane i jorden.

-Jeg bliver drillet med at jeg har købt en elcykel, mine venner, kollegaer og bekendte kan slet ikke forlige sig med, at jeg skal have lidt medvind på cykelstien, men det er det bedste jeg har gjort længe. Nu kan jeg få motion dagligt, jeg er i topform og er i godt humør når jeg møder på arbejde efter 20 min. cykeltur. Og den tid jeg før brugte til motion går nu til mine børn! fortæller Carina Sielemann.

Design er vigtigt!

Der er findes flere forskellige elcykler på markedet, men for Carina Sielemann, var det essentielt at elcyklen designmæssigt var smart. Det var vigtigt at cyklens batteri var implementeret i stellet og ikke placeret på bagagebæreren. Det lykkedes at finde den helt rette, og den nyindkøbte elcykel, gjorde et positivt indtryk på Carinas mand Henrik, der har måttet erkende at elcyklen er et fantastisk transportmiddel, han ofte selv benytter, også selv om ingen i familien Sielemann har rundet de 45 år.

Vil du teste en elcykel?

Carina fik blod på tanden til at købe en elcykel efter hendes testperiode i kampagnen TESTenELcykel.
Du kan også blive blandt de heldige og prøvekøre en elcykel i en hel måned. Læs mere her www.TESTenELcykel.nu

14. april 2015

Carina Sielemann med sin elcykel

Yderligere informationer

Louise Johnsen
Louise.johnsen@projectzero.dk
3840 5427

 

Test en elcykel i Universe

Lørdag den 18. april inviterer Universe alle gæster til at prøvekøre en elcykel på en bane lavet til formålet.
Læs mere her

Cookiepolitik