30 gratis SMV-energitjek

Gratis Søberg energitjek til små og mellemstore virksomheder i Syddanmark

Mere end 100 ledere fra små og mellemstore virksomheder deltog forleden på ProjectZero energi-workshoppen i Sønderborg hvor der blev vist stor interesse for energitjek. Derfor søsætter VVS Søberg nu i samarbejde med ProjectZero et særligt energitjek til små og mellemstore virksomheder - og de første 30 SMV-energitjek er gratis!

Normalt koster et sådan tjek 3.000 - 10.000 kr., men VVS Søberg bakker op om ProjectZeros SMV-indsats og tilbyder tjekket gratis til de første 30 SMV-virksomheder i Syddanmark, som har ambitioner om at komme i gang.

 

Et Søberg-energitjek omfatter
Energitjekket omfatter en energiscreening af virksomheden med særligt fokus på de tekniske installationer. Efter screeningen modtager virksomheden en rapport med konkrete forslag til energiforbedringer samt estimerede investeringer og tilbagebetalingstider.

Energibesparelsen beregnes og tilskuddet udbetales når/hvis investeringen gennemføres.

Når energirådgiveren har afleveret sin rapport, er det op til virksomheden at gå videre og realisere besparelserne og høste tilskuddet.

 

SMV-virksomhederne har gode spare-potentialer
Energirådgiver Charlie Lemtorp har allerede besøgt mange SMV-virksomheder. De typiske indikatorer på besparelsesmuligheder er nedslidte olie- eller gasfyr, mangelfuld belysning, dårlig isolering og utæt bygning enten ved porte, tage eller vinduer. De relaterede investeringer kan ofte tilbagebetales på 1-7 år.

 

Sådan får du som SMV et Søberg-energitjek
Er du en mindre eller mellemstor industri/handels virksomhed og er du interesseret i at få tjekket dine sparemuligheder, så kontakt Charlie Lemtorp, Direktør for Energi & Miljø A/S -  en del af Søberg Gruppen, telefon 5188-2007 eller cl@energi-miljoe.dk 

 

 

7. april 2015

Gratis tjek

De første 30 energitjek i Syddanmark er GRATIS!

 

OBS! Favorabel rente

Gode SMV-kunder kan hos Broager Sparekasse få investeringerne finansieret til favorabel rente.

 

Der er styr på energien i Superbrugsen Høruphav

Få yderligere oplysninger

VVS Søberg Charlie Lemtorp på
telefon 5188-2007 eller cl@energi-miljoe.dk.

Cookiepolitik