100 % Climate Neutrality Conference


FN’s klimatopmøde COP21 afholdes som bekendt i år i december i Paris. Dette møde retter opmærksomheden på det enorme behov for ændringer i vores klimapolitik. COP21 vil få stor gavn af de kommende aktiviteter, der har været en forløber og som bevæger sindet hos politikere, industri og akademikere i løbet dette år.

Konference


På baggrund af ovenstående arrangerer vi en konference, der sætter fokus på at vise muligheder for klimaneutralitet. Konferencen afholdes i Sønderborg – en kommune, som siden 2007 har skabt CO2-neutral vækst – i lighed med den tyske naboby Flensborg, som ligger ved den dansk-tyske grænse. Med ProjectZeros og Klimapakt Flensburgs initiativer har grænseregionen allerede udvist en stærk forpligtelse til at opnå klimaneutralitet, som ligger langt foran i Europa.

Konferencen sætter fokus på de energimæssige aspekter og kombinerer gode idéer fra kommuner, industri og nyeste forskning for at give eksempler på, hvordan vi sikrer og understøtter overgangen.


Du er inviteret

Vi håber, at du har lyst til at deltage og gribe muligheden for at mødes med centrale industrielle og akademiske ledere fra vores Region Sønderjylland / Schleswig.
Mere information om konferencen kan ses her


 

30. april 2015

Program for konferencen

Foreløbigt program for konferencen i pdf kan åbnes her

For yderligere information

Læs mere her

Arrangørerne

De lokale arrangører af konferencen er: Syddansk Universitet, ProjectZero Sønderborg, European University of Flensburg, University of Applied Sciences Flensburg og Klimapakt Flensburg.

Cookiepolitik