www.gufo-dæmme.dk

Olie som opvarmningskilde i boliger er på vej ud i kulden, og den gode nyhed er, at der er penge at spare ved at udskifte den sorte varmekilde med alternative miljø- og klimarigtige opvarmningsformer.

Er din bolig opvarmet med et oliefyr, er der god mening i at tænke i andre energirigtige varmekilder til opvarmning af din bolig. Dine udgifter til varme kan sænkes betydeligt, når du skrotter dit oliefyr.

I Sønderborg-området er der ca. 2000 oliefyr tilbage, størstedelen af dem er i landdistrikterne, hvor der ikke er mulighed for fjernvarme. Men der er rig mulighed for andre grønne alternativer, for eksempel en varmepumpe, som kan halvere din varmeregning.

Beregn din besparelse på sønderjysk

ZERObolighåndværker VVS Søberg har lanceret en ny hjemmeside med hurtig beregning af det besparelsespotentiale, der er ved skrotning af oliefyret. Og hjemmesiden er på ægte sønderjysk!

VVS Søberg har med www.gufo-dæmme.dk skudt en ægte sønderjysk kampagne i gang, hvor udskiftning af gamle eksisterende varmekilder til alternativ energi er omdrejningspunktet.

Kent Nielsen, ejer af VVS Søberg er ikke i tvivl om, at det er en god idé at lave en kampagne på sønderjysk, der skiller sig ud.

- Vi er jo et firma fra Sønderjylland, så hvorfor ikke lave en decideret kampagne der henvender sig til sønderjyder. Kent Nielsen fortsætter - Formålet med den ny hjemmeside er, at give kunderne et nemt og overskueligt indikations værktøj, så de straks kan se den besparelse, der opnås ved skifte de gamle oliefyr ud.


Se den potentielle besparelse her og nu

Indtast det årlige olieforbrug i liter og der genereres med det samme de nuværende fyringsomkostninger, sammenlignet med hvilke forbrugsudgifter der vil være ved luft-vand varmepumpe og jordvarmeanlæg.

Bruger du 2.500 liter olie til opvarmning årligt, viser den nye beregner, at der ved konvertering til f.eks. luft-vand varmepumpe, kan den årlige udgift til varme bringes ned på 11.034 kr. Og konverterer du til et jordvarmeanlæg, vil den årlige varmeudgift reduceres helt ned til 8.649 kr.

Klik ind på den sønderjyske side her www.gufo-dæmme.dk.

Energirigtige og grønne alternativer

Bor du i et område med fjernvarme er konverteringen til fjernvarme den bedste og billigste løsning. Fjernvarmeselskaberne i Sønderborg-området arbejder alle på at varmen produceres CO2-neutralt. Med fjernvarme slipper du for at tænke på brændsel.

Er der ikke mulighed for fjernvarme, er jordvarme og varmepumper et godt grønt alternativ til olie- og gasfyr!

Læs mere om alternative varmekilder på Bolius' hjemmeside her


Godt at vide....

Det er en rigtig god ide at forbedre boligens isolering eller vinduer inden du skifter til en varmepumpe. På den måde sikrer du, at dit hus holder bedre på varmen, og varmepumpen skal bruge mindre energi på at varme huset op.

16. september 2014

For yderligere oplysninger:

Louise Johnsen
louise.johnsen@projectzero.dk
+45 38 40 54 27+45 38 40 54 27


15. september 2014

For yderligere oplysninger

Louise Johnsen
louise.johnsen@projectzero.dk
+45 38 40 54 27

Godt at vide

Det er en rigtig god ide at forbedre boligens isolering eller vinduer inden du skifter til en varmepumpe. På den
måde sikrer du, at dit hus holder bedre på varmen, og varmepumpen skal bruge mindre energi på at varme huset op.

Cookiepolitik