Vinderfilm vises i Koncertsalen Alsion

Nu kan du se prisvindende naturfilm på Alsion med hele familien

Eckernförde i Schleswig-Holstein er hvert år vært ved Nordeuropas største naturfilmfestival Green Screen, der tiltrækker dokumentarfilm og instruktører fra hele verden. I år gæstede over 13.000 besøgende festivalen som afsluttede med kåring af årets bedste film. Vinderfilmen vises nu i Sønderborg.


I starten af september kårede naturfilmfestivalen Green Screen den bedste film 2014 og filmfotograf John Downer løb af med sejren med sin film "Penguins - Spy in the Huddle", en helt ualmindelig naturfilm, der med unikke metoder skildrer livet i en pingvinkoloni.

Gratis biografaften

Kom helt tæt på Antarktis' pingvinkolonier, som aldrig er set før, når Koncertsalen Alsion viser vinderfilmen og BBC-dokumentaren "Penguins - Spy in the Huddle" på storskærm. Pingvinerne er blevet filmet ved hjælp af spion-metoder, hvor 50 kameraer gemt rundt om i kolonien, har fanget unikke optagelser af de ekstraordinære pingvinarter.

Kejserpingviner krydser det frosne hav for at nå til deres ynglepladser, og der lurer farer forude. Og hvordan overvintrer pingvinerne på det koldeste sted på jorden?

Inden hovedfilmen starter, viser Green Screen kortfilmen "Mysterious Circles".


Fredag 19. september kl. 19.30

Koncertsalen Alsion - Sønderborg

Gratis entre!
Frit sædevalg
Varighed: Cirka 90 minutter

Ingen billetbestilling - bare møde op!


10. september 2014

10. september 2014Green screen

Læs mere om vinderfilmen på BBC's hjemmeside HERCookiepolitik