Sammen med Sønderborg International School cykler vi for klimaet

Søndag den 21. september kl. 11 arrangerer Sønderborg International School et 3 kilometer langt Bike Rally for elever, lærere, deres familier og alle interesserede. Cykelløbet er organiseret af skolen i solidaritet med klimatopmødet, som finder sted samme dag i New York, og for at støtte op om og bringe fokus på den globale kamp mod klimaforandringer.

Lærer på Sønderborg International School, Melissa Castillo, er initiativtager til cykel-eventen og ser meget frem til søndag:

"Det er glædeligt at se, at verdens ledere er opmærksomme på klimaforandringerne og gerne vil tage hånd om de store udfordringer, vi står overfor. Med denne event ønsker vi som skole også at tage ansvar for at være en del af udfordringerne, og samtidig støtte op om Sønderborgs ProjectZero-vision om et CO2-neutralt område i 2029. Vi vil vise Sønderborg og hele verden, at vi er klar til udfordringen!"

"Cykel-eventen er også en mulighed for at bringe et mindre samfund sammen. Vi er en lille skole, men sammen er vi stærke. Sønderborgs ProjectZero er et ambitiøst og realistisk projekt, og sammen kan vi alle ændre vores levevaner og tage ansvar for klimaet, og dermed nå i mål".I forreste række fra venstre ses lærer Melissa Castillo med sine elever fra skolen


Sønderborg International School går efter at få tildelt prisen "the FEE Green Flag Award" (FEE - Foundation for Environmental Education), hvilket vil kræve, at skolen lever op til et krav om, at den dels fremstår miljøvenlig både med hensyn til de fysiske rammer, men også ved at miljø og klima inddrages i undervisningen.

Mød op på legepladsen ved Sønderborg International School søndag den 21. september kl. 11, og vis din støtte til kampen mod klimaforandringerne. Der er mulighed for at købe kaffe og kage, og kl. 11.45 går turen på cykel gennem Sønderborg by på en 3 kilometer lang rute.

Læs invitationen her

Sønderborg International School Bike Rally er for alle interesserede, og forhåndstilmelding er ikke nødvendig.

17. september 2014

17. september 2014En flok elever fra skolenSønderborg International School

Sønderborg International School har til huse på Søndre Landevej 28 i Sønderborg, læs mere om skolen her
Yderligere informationer om Bike Rally fås ved henvendelse til skolens sekretariat på tlf. 74 43 01 10.

Cookiepolitik