Sønderborg cyklede for klimaet

Klimaudfordringerne accelererer men fylder fortsat meget lidt i både den politiske diskussion og i verdenspressen. Derfor satte FN og topledere fra både den politiske verden og forretningsverdenen tirsdag den 23. september 2014 klimaet på dagsordenen i New York.

Løsningerne findes og demonstreres allerede fuld skala i blandt andet Sønderborg, nu er der behov for at handle overalt i verden.

Klimamødet gav ekko i Sønderborg, hvor Sønderborgs internationale skole søndag den 21. september gennemførte et Bike-rally for skolens elever, familier og andre interesserede fra området. Stop snakken og lad os handle nu - var budskabet fra de Bike-rally arrangerende elever og lærere. Knap 70 personer deltog, heraf flere fra Aabenraa og Flensborg.Klar til cykel-afgang rundt i Sønderborgs gader, hvor der blev advokeret for klima & miljø

Cities Act, while Nations talk

Budskabet fra Sønderborgs internationale skole ligger dermed helt på linje med budskabet fra verdens største byer, som også opfordrer til handling, mens vi venter på et gennembrud i de internationale klimaforhandlinger på COP21 i Paris i 2015.

Læs mere om C40-budskaberne her

23. september 2014


23. september 2014

For yderligere oplysninger

Peter Rathje
peter.rathje@projctzero.dk
+45 4040 8636Cyklister i alle aldre deltog i arrangementetPalle Toft Nielsen kom helt fra Aabenraa for at deltage i arrangementet.
Palle er pensioneret skolelærer, men ser en klar sammenhæng mellem det vi spiser og klimaudfordringerne, derfor har han hele sit liv været aktiv økolog

Cookiepolitik