Nye CLEVER super-ladestandere på Alsion

De nye ladestandere på Alsion indvies tirsdag den 23. september kl. 10.00, og du kan tanke gratis strøm frem til kl. 12.00. Kom til morgenkaffe og mød blandt andet Jørgen Mads Clausen i sin Tesla og Sønderborgs borgmester Erik Lauritzen, som kører Nissan LEAF - og hør vicedirektør Anders Stauge, Dansk Energi, tale om elbilernes betydning i fremtidens grønne energisamfund.

Arrangementet foregår i elbil-teltet foran Alsion. Alle elbil-interesserede virksomheder og borgere er sammen med pressen velkomne til en elbilsnak ved de nye super-ladestandere.

ProjectZero byder på morgenkaffe og croissant til de første 150 gæster.


Knud Degn Larsen, driftschef på Alsion (til højre) og ProjectZeros Peter Rathje glæder sig begge over at Alsion nu er blevet grønt trafikknudepunkt.

- Etableringen af to ladestandere ved Alsion er oplagt, da stedet hver dag besøges af mange mennesker, og da vi tror, at flere og flere vil vælge elbilen, vil vi gerne give dem mulighed for at oplade elbilen, mens de er på arbejde her eller besøger koncertsalen - og samtidig kan vi være med til at styrke ladenetværket til glæde for elbilister i hele landet, siger Knud Degn Larsen, driftschef på Alsion.


Hurtig opladning der passer til alle elbiler

De nye hurtiglade-standere ved Alsion kan hver lade to elbiler ad gangen og passer til alle moderne elbiler - også de nye modeller som Renault ZOE, Tesla Model S, Volkswagens e-up! og BMW i3.

Hurtiglade-stationerne kan oplade bilen 80 % på kun 20-30 minutter. Med de to nyeste hurtiglade-standere har CLEVER i alt 18 ladepunkter i Sønderborg-området.

Ladestanderne er i SE's forsyningsområde og SE er et af de i alt fem energiselskaber, der ejer CLEVER.

17. september 2014

For yderligere oplysninger:

Peter Rathje
peter.rathje@projectzero.dk
+45 40 40 86 36+45 40 40 86 36

17. september 2014

Cookiepolitik