Big ZERO-fan i bestyrelsen

Erfaren ZERO-fan indtræder i ProjectZero A/S bestyrelsen

Hans Lehmann, vicedirektør på EUC Syd er netop indtrådt i bestyrelsen for ProjectZero A/S. Hans Lehmann har været med hele vejen siden starten på ProjectZero i 2007.

"Vejen mod nullet er lang og udfordrende. Jeg har været med siden starten i 2007 og er stadig med på vejen. Det er en spændende rejse, og jo nærmere vi kommer 2029, jo mere klart står målet og ZERO ambitionen", siger Hans Lehmann i forbindelse med sin indtræden i ProjectZero A/S bestyrelsen.

Lars Riemann, formand for bestyrelsen glæder sig over det nye bestyrelsesmedlem. "Med Hans Lehmann i bestyrelsen får vi ikke kun styrket bestyrelsens kompetencer på uddannelse og læring, men også en Sønderborg ildsjæl ombord".

Listen over Hans Lehmanns bidrag til Sønderborgs store omstilling er lang og understreger den stærke relation mellem ProjectZero, uddannelse, læring og EUC Syd:

  • Medlem af ProjectZeros Advisory Board (2008)
  • Uddannelse og læring på dagsordenen som driver i omstillingen mod et CO2-neutralt Sønderborg område (2009)
  • Medlem af styregruppen for ZERObolig som satte fokus på ejerboligernes boligrenovering, håndværkerkompetencer og skabte jobs til håndværkerne (2010+)
  • Igangsætning af ZERObyg-projektet med støtte fra EU´s Socialfond for at få styrket håndværkernes energikompetencer med naturligt udgangspunkt i EUC Syd og i dialog med producenter af energi- og klimateknologier (2011)
  • Igangsætning af nye uddannelsesprojekter med ZERO-temaer på dagsordenen i Sønderborg, i Sønderjylland, på Fyn, i Tyskland, Frankrig, USA og Kina (2012+)
  • Etablere grønne by-bånd til Oberlin i Ohio og til Haiyan i Kina (2013)
  • Styrke innovation og bæredygtighed som faste temaer i de nye erhvervsuddannelser (2014)
  • Blive medlem af bestyrelsen for ProjectZero A/S, med mulighed for at sætte et grønt fingeraftryk på næste skridt på vejen

Hans Lehmann har været vicedirektør på EUC Syd siden 2004 og før dette blandt andet vicedirektør på Business College Syd i Sønderborg.

Følg Hans Lehmann på facebook og læs mere om Hans´ profil på LinkedIn

Bestyrelsen for ProjectZero A/S består herefter af Lars Riemann (formand), Frode Sørensen (næstformand), Inge Olsen, Ole Damm og nu Hans Lehmann.

30. september 2014

for yderligere oplysninger:

Peter Rathje
peter.rathje@projectzero.dk
+45 4040 8636


30. september 2014

Cookiepolitik