TEST en TESLA!

Der er stor interesse for elbiler rundt i hele landet, nu giver TESLA Motors interesserede i Sønderborg-området mulighed for at prøve kræfter med det lydløse køretøj i luksusklasse. Men det er først til mølle princippet der gælder!

Tirsdag den 4. november mellem kl. 16 og 18 tilbyder Tesla Motors i samarbejde med ProjectZero en gratis prøvetur i bilproducentens flagskib, Tesla S. Bilen har sat helt nye standarder for elbilers ydeevne, rækkevidde og komfort. Alle der møder op på parkeringspladsen foran Alsion den 4. november kl. 16 og 18, får mulighed for at sætte sig bag rattet og køre en tur i det støjsvage energibundt. Dette enkeltstående tilbud til Sønderborgs borgere er med til at sætte fokus på områdets vision om at blive CO2-neutral:

"Vi vil gerne bakke op om Sønderborg-områdets vision om arbejdet med CO2-neutralitet og tilbyder helt ekstraordinært, at alle interesserede borgere kan prøvekøre vores elbil", fortæller produktspecialist Martin Moos. "Vi er i byen i anden anledning og vil selvfølgelig gerne udbrede kendskabet til elbiler", fortsætter Martin.


Bare mød op!

Der kræves ingen tilmelding til prøvekørslen, men arrangementet afvikles efter først til mølle princippet, og i tidsrummet vil det være muligt, at 20-30 personer kan prøvekøre bilen.

Er du interesseret, skal du bare møde op på dagen mellem 16 og 18.

28. oktober 2014

28. oktober 2014

For yderligere oplysninger

Louise Johnsen
louise.johnsen@projectzero.dk
+45 38 40 54 27En Tesla oplades under indvielsen af de nye SUPER ladestandere på Alsion i september 2014

Cookiepolitik