Test en elcykel i en måned

Lidt medvind på cykelstien, mærkbar hjælp på stejle udfordringer og så kan man bare cykle lidt længere. Elcyklen er blandt tidens trends, og rigtig mange borgere i Sønderborg-området har allerede sat sig op på en elcykel i stedet for at tage bilen. Nu kan du blive testcyklist i en måned!Jønnes Cykler, Lokalavisen Budstikken og ProjectZero har kickstartet TESTenELcykel.nu

På cykel i dagligdagen

Har du brug for at komme rundt i byen, fra by til by eller på arbejde, så er en elcykel måske et godt alternativ til bilen - Det kan du nu få bekræftet ved at tilmelde dig som testcyklist til programmet TESTenELcykel.nu.


- Vi vil gerne give så mange som muligt muligheden for at afprøve en elcykel over en periode og ikke bare et par minutter hos cykelhandleren, derfor skyder vi nu TESTenElcykel projektet i gang. Formålet er også at se elcyklens fortræffeligheder og som erstatning for den daglige transport i bil, fortæller Jens Mathiesen, Jønnes Cykler og fortsætter: - Ved at tage cyklen frem for bilen, reduceres CO2-udledningen, og det fremmer en sundere livsstil hos den enkelte.

Du kan blive testcyklist

Jønnes Cykler stiller tre elcykler til rådighed for borgerne i hele Sønderborg-området i et år, derved får 36 testcyklister mulighed for at træde nænsomt i pedalerne uden at blive alt for forpustet.

Testcyklisten skal selv kunne fragte elcyklen fra Jønnes Cykler i Sønderborg til egen bopæl og tilbage igen efter endt testperiode.

 

www.testenelcykel.nu

Læs mere om projektet på www.testenelcykel.nu og tilmeld dig som testcyklist allerede i dag. Der udvælges tre testcyklister hver måned fra den 1. november 2014 til den 1. oktober 2015.Tilmeld dig nu og få medvind på cykelstien!


1. oktober 2014

1. oktober 2014

Du kan deltage i TESTenELcykel hvis du:

  • Bor i Sønderborg Kommune

  • Har brug for et køretøj til at komme rundt i byen, fra by til by eller på arbejde - og gerne vil afprøve om dette kan gøres på cykel i stedet for med bil

  • Har mulighed for at opbevare elcyklen i et aflåst rum eller i hvert fald indendørs

  • Er villig til at give feedback på brugen af elcyklen ved testperiodens afslutning

  • Har en indboforsikring, der også gælder cykler

  • Vil føre daglig manuel logbog om brugen af cyklen og antal kørte kilometerDe tre samarbejdspartnere er gået sammen om projektet test en elcykel i en månedIllustration Cyklistforbundet

For yderligere oplysninger:

Louise Johnsen
louise.johnsen@projectzero.dk
+45 38 40 54 27

Cookiepolitik