Prøv en elbil!

I efterårsferien kan besøgende i oplevelsesparken Universe på Als supplere oplevelsen i parken med en prøvetur på de nordalsiske veje i elbilen VW e-Golf.

Universe har fokus på at fremvise den nyeste teknologi for sine gæster, og turen er nu kommet til at lade gæsterne prøvekøre e-Golfen på de nordalsiske veje.


- Vi har det sidste år set en stigende interesse for at afprøve elbilens kunnen. Igennem længere tid har gæsterne kunnet prøvekøre en Nissan Leaf, og det har vakt stor begejstring at få lov til selv at afprøve elbilens fordele, fortæller Kirsten Veje, formidlingschef i Universe.

Kirsten Veje fortsætter: - Der findes i dag en del EL-biler - men kun en VW e-Golf. Så kom og vær én af de første til at få en prøvetur i den nye e-Golf. Vi lover køreglæde og en helt unik oplevelse.En elektrisk køretur rundt i nærområdet


E-Golfen står parat på parkens p-plads, parat til at give gæsterne en kort prøvetur i nærområdet. Via GPS byder turen i elbilen på både lange og korte strækninger, sving og bakker. På den måde kan man afprøve elbilen på en varieret rute. Ruten er på 9 km. og tager ca. 10 minutter.


Har du lyst til at prøve kræfter med den nye e-Golf, kan turen bookes ved indgangen til Universe i parkens åbningstid og koster kun 20 kr. i perioden den 13. - 19. oktober i hele parkens åbningstid fra kl. 10 - 17.

8. oktober 2014


For yderligere oplysninger:


Louise Johnsen
louise.johnsen@projectzero.dk
+45 38 40 54 27

+45 38 40 54 27

8. oktober 2014

I Universe er det muligt at prøve kræfter med en tur på en segway

e-Golf 

Den nye e-Golf er unik, lydløs og en af de mest økonomiske elbiler. E-Golfen kan køre op til 190 km på en 'tankfuld'.

Universe

Universe er en oplevelsespark på Als, hvor børn og voksne leger sig til viden.
Ideen er at begejstre børn og unge for naturvidenskab, teknologi og iværksætteri.
Læs mere på www.universe.dk

Cookiepolitik