Boligforbedring i postkassen

Et helt nyt magasin spækket med gode råd, idéer og flotte illustrationer dumper i disse dage ind i de private postkasser i Sønderborg-området. Der er inspiration til, hvordan vi som boligejere nemt kan søge viden og blive klogere på, hvordan vi vedligeholder og fremtidssikrer vores bolig.

Tjek din bolig fra kælder til kvist

Der stilles flere og flere krav til plads, faciliteter og ikke mindst energiforbedringer i vores boliger. Magasinet Boligforbedring sætter fokus på boligen fra top til tå. Her handler det ikke om, hvor skabet skal stå, men hvordan vi lukker varmen inde, bruger strømmen fornuftigt og investerer rigtigt, så der er flest fordele at hente bagefter.


Torben Sand er ansvarshavende redaktør på Magasinet Boligforbedring, der udgives af mediebureauet nord advertising.

- Vi er blevet opfordret af flere arkitekter, håndværkere og kommuner til at udarbejde dette magasin. De oplever, at mange boligejere trækkes med utætte vinduer og døre eller utilstrækkelig isolering. De kan spare en masse penge og få et bedre indeklima ved at
renovere. Emnet er meget oppe i tiden, og mange håndværkere videreuddanner sig til energirådgivere. Gennem magasinet skaber vi kontakt mellem de boligejere, som har behov for at foretage boligforbedringer og de fagfolk, som gerne vil påtage sig opgaven med at udføre forbedringerne. Så der er gevinst for begge parter
.

Magasinet guider dig igennem boligen med fokus på fjernvarme, varmepumper, isolering, solceller og meget mere, der har relevans for enhver boligejer.


Få hjælp og vejledning

Boligforbedringer kan både være store og små, omkostningstunge eller -lette, komplicerede eller ligetil. I Magasinet Boligforbedring kan du få inspiration til din boligforbedring.

Magasinet Boligforbedring kan læses digitalt her

29. oktober 2014

29. oktober 2014

For yderligere oplysninger

Louise Johnsen
louise.johnsen@projectzero.dk
+45 38 40 54 27

Cookiepolitik