Bankrådgivning på elcykel

"Det at være grøn, er ikke bare noget man siger, det er noget man er", er den klare holdning i Broager Sparekasse, som har indkøbt to elcykler til sine rådgivere, der nu kan besøge sine kunder på det elektriske køretøj.

Broager Sparekasse er med på tidens grønne trend og ønsker også internt at bruge medarbejdernes energi rigtigt. Derfor er der nu investeret i to helt nye elcykler, der står til rådighed for kundemøder ude i byen. Elcyklerne skal erstatte de mange korte ture i bil, der foretages i løbet af en dag.

Vicedirektør Morten Vestergaard er slet ikke i tvivl om signalværdien i at bankrådgiveren kommer cyklende. "Vi har lanceret flere produkter med fokus på energibesparelser, derfor bør vi også internt gå forrest og mindske benzinforbruget", fortæller Morten Vestergaard.

"Vi kører der hen, hvor kunderne gerne vil mødes med os, og tit og ofte er det kun et par kilometer væk fra filialen, så elcykler er det åbenlyse transportmiddel til kundebesøg, det er oftest hurtigere end at køre de korte strækninger i bil" fortsætter Morten Vestergaard.


Filialdirektør Erik Staugaard og medarbejder Tina Rolskov-Paulsen er meget glade for at kunne besøge deres kunder på en elcykel


En smittende effekt

Medarbejderne i Broager Sparekasse har budt cyklerne velkommen. Filialdirektør Erik Staugaard har været på de første cykelbesøg og er glad for, at Broager Sparekasse bidrager til CO2-reduktionen på flere fronter og nu med elcykler. "Kunderne er helt forbavsede og ligeledes begejstret, når man dukker op på en elcykel. Flere kunder har endda ønsket en prøvetur, så det vækker opmærksomhed at komme anstigende på en elcykel til kundemøder", siger Erik Staugaard.

Cykeltrenden har allerede en smittende effekt på medarbejderne, der ønsker medvind på cykelstien. Efter en måneds tid med rådgivning på den elektriske cykel, har bankrådgiver Marion Knudsen selv investeret i et eksemplar og tager troligt turen Augustenborg/Sønderborg tur-retur hver dag.

"Hvis vi ikke alle bidrager til CO2-reduktion på flere forskellige måder, så kommer vi ingen vegne", pointerer filialdirektør Erik Staugaard, Broager Sparekasse.


8. oktober 2014

8. oktober 2014For yderligere oplysninger

Louise Johnsen
louise.johnsen@projectzero.dk
+45 38 40 54 27Broager Sparekasse er ZEROcompany

Læs om Broager Sparekasses indsats som ZEROcompany

TESTenElcykel.nu

Nu kan du gratis afprøve elcyklens muligheder ved at deltage i TESTenElcykel.nu

Læs mere her

Cookiepolitik