10 nye ZEROboligudlejere

Træk fra vinduerne og høje varmeregninger bliver der sat fokus på hos ti boligudlejere i Sønderborg-området, der nu kan kalde sig ZEROboligudlejere. De nye ZEROboligudlejere ønsker at sætte mere fokus på fremtidssikring af deres udlejningsejendomme med energioptimering.

De nye ZEROboligudlejere

De nye ZEROboligudlejere har deltaget i to kursusmoduler, der har optimeret udlejernes kompetencer indenfor energibesparende tiltag, de økonomiske aspekter, kommunens rolle og god inddragelse af lejerne.

"Det har været utroligt lærerigt at deltage i modulerne. I fremtiden vil jeg helt sikkert tænke mere på energiforbruget, når jeg alligevel istandsætter mine ejendomme. En anden ting der også var rigtig godt, var muligheden for at tale med andre udlejere og personer fra
kommunen", fortæller nyslået ZEROboligudlejer Erik Fenn, som ejer fire udlejningsejendomme i kommunen.


Dialog og netværk med vigtige aktører

Sønderborg Kommune var med ved modulerne for at starte en god dialog med udlejerne.

"Vi hører af og til, at det kan være en udfordring at komme igennem til kommunen, men vi er med til disse moduler for at vise, at vi slet ikke er så svære at danse med. Vi gør alt for, at det skal være smidigt, hurtigt og professionelt at være i kontakt med kommunen ved fx byggesagsansøgninger", fortæller projektleder i afdeling BYG, Jan Gjerlevsen.

Når man bliver ZEROboligudlejer, bliver man samtidig en del af Sønderborg-områdets nye ERFA-netværk, som består af områdets bedste udlejere.

ProjectZero vil arrangere ERFA-møder for interesserede udlejere med forskellige temaer. Det kunne fx være vinduer, isolering eller lejerinddragelse.


De nye ZEROboligudlejere, som består af 7 private boligudlejere og 3 repræsentanter fra områdets boligforeninger

Nytænkning kan sikre fremtidssikring af ejendommene

"Det bliver vigtigere og vigtigere, at udlejningsejendommenes standard hæves. I en salgssituation kigges der i høj grad på ejendommens stand, og det afspejles selvfølgelig i prisen. Der skal nytænkning til i denne branche, og det er disse moduler med til at sætte fokus på" fortæller Jytte Aaen, som har fingeren på pulsen i sin rolle som erhvervsmægler.1. oktober 2014

For yderligere oplysninger:

Pernille Beck
pernille.beck@projectzero.dk

74 12 41 91

1. oktober 2014Her tester Erik Fenn et termografisk kamera, som Jan Gjerlevsen fra Sønderborg Kommune havde taget med

Dialog og netværkDer var lagt op til dialog og netværk udlejerne imellem og med oplægsholderne

De nye ZEROboligudlejere: 

  • Nanna Hansson
  • Erik Fenn
  • Allan S. Vejsnæs
  • Claus Anker Matthiesen
  • Thorkild Andresen
  • Preben Ingildsen
  • Benni Paulsen
  • Jørn Werner fra NAB
  • Poul Christensen fra SAB
  • Hans Peter Hollænder fra SØBO

OplægVed modulerne var der oplæg fra Botjek, Bygherreforeningen, GI, Sønderborg Kommune, Nybolig Erhverv og Promonitor Byudvikling

Cookiepolitik