ProjectZero viser vej i energijunglen

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg vil spare på energien i mit hus? Hvad kan bedst betale sig? Hvem kan hjælpe? Kan jeg låne penge til det? Kan jeg få tilskud?

Energirenovering kan være lidt af en jungle at finde igennem, og der er nu hjælp at hente med TJEK – UDFØR – SPAR, et nyt koncept fra ProjectZero.

Vi har samlet det hele i en ny pakke, som vi kalder Tjek – Udfør – Spar i vores ZEROboligprogram. Her kan man på vores hjemmeside få et overblik over mulighederne for energitjek og vælge den løsning, der passer bedst til boligejerens behov.

Tjek udfør spar annonce.jpg
Tryk på billedet for at se annoncen i pdf.

Rådgiver, vejleder eller håndværker

For mange kan det betale sig at hyre en rådgiver, som går hele huset igennem og udarbejder en udførlig rapport med anbefalinger til store og små investeringer. Det koster typisk 5-6000 kr., og pengene er givet godt ud, hvis man går i gang med en større investering.

Ved mindre projekter kan en lokal energivejleder være den rigtige løsning. Her er prisen omkring 1.000 kr. for en gennemgang og en lidt mindre rapport.

Hvis boligejeren ved, at isolering eller nye vinduer er løsningen, er det nemmest at kontakte en eller flere lokale håndværkere og få et tilbud på arbejdet.

I mange tilfælde tjener energirenovering sig selv hjem på 5-10 år. Dertil kommer, at et lavere energiforbrug forbedrer boligens energimærke og derved også salgsværdien.

Tag energirapporten med i banken

En færdig energirapport er et godt grundlag for en snak med banken. Den giver en sikkerhed for, at investeringen betaler sig hjem igen og dermed større chance for at få et lån hjem.

5. november 2014

5. november 2014

Tjek-Udfør-Spar

Læs mere om Tjek-Udfør-Spar og dine muligheder for at træffe et valg på en simpel måde

www.guidetilenergirenovering.dk

Husk at få tilskud

Du kan få tilskud til energirenovering fra de fleste energiselskaber. Tilskuddet er et engangsbeløb på omkring 25-35 øre pr. sparet kilowat-time.

Læs mere her

For yderligere oplysninger

Louise Johnsen

louise.johnsen@projectzero.dk
Tlf.: 38 40 54 27

Cookiepolitik