Nyt ProjectZero bestyrelsesmedlem går all-in

Nyt bestyrelsesmedlem i Project Zero A/S

Morten Westergaard portræt.jpgMorten Vestergaard, Broager Sparekasse, er indtrådt i Project Zero A/S bestyrelsen, som hermed styrkes med lokale erhvervsrelationer og finansielle kompetencer.

Morten Vestergaard er et kendt ansigt i Sønderborg-området, hvor han er underdirektør i Broager Sparekasse, medlem af Vækstrådets bestyrelse, formand for Sønderskovskolens bestyrelse m.v. Morten er gift med Tanja, og sammen har de børnene Simon og Laura på hhv. 5 og 7 år.

I Broager Sparekasse har Morten stået i spidsen for sparekassens egne ZEROcompany energieffektiviseringer og introduktionen
af de populære ZERObolig- og ZERObillån. I familiens 70´er parcelhus har en energirenovering medført både besparelser og øget komfort.

- Eksekveringen af ProjectZeros ambitiøse 2020-plan forudsætter mere finansiel viden og stærke relationer til Sønderborg-områdets netværk. Morten har disse kompetencer, og jeg glæder mig til samarbejdet i bestyrelsen, siger Lars Riemann, formand for Project Zero A/S.

- Som forælder til småbørn er jeg meget optaget af at koble klimaudfordringen og Sønderborgs vækstambitioner; så hvorfor ikke tænke innovative finansieringsløsninger til borgere og virksomheder ind i projekterne og få endnu mere fart på omstillingen, siger Morten Vestergaard i forbindelse med sin indtræden i ProjectZero-bestyrelsen.

Bestyrelsen for Project Zero A/S består herefter af Lars Riemann (formand), Frode Sørensen (næstformand), Inge Olsen, Ole Damm, Hans Lehmann og nu også Morten Vestergaard.

25. november 2014

For yderligere oplysninger:

Peter Rathje
peter.rathje@projectzero.dk

T 40 40 86 36

25. november 2014

Cookiepolitik