Energitjek er populært

Der var glødende telefoner hos ProjectZero, da tilbuddet om gratis energivejledning gik ind i slutspurten. Rigtig mange boligejere vil gerne spare på energiregningen, og ProjectZero har med TJEK-UDFØR-SPAR nu gjort det nemt at vælge den rigtige løsning.

Tilbuddet om gratis energivejledning sluttede ved udgangen af oktober 2014 efter tre år. ”Da det blev annonceret i de lokale medier, oplevede vi en mindre telefon- og mailstorm. Vi fik mere end 150 henvendelser på små to uger fra boligejere, som ønskede et energitjek”, fortæller Pernille Beck, som administrerer den gratis energivejledning.

1300 boligejere har taget imod tilbuddet, som har sat skub i energirenoveringerne både til fordel for dem selv og områdets håndværkere og byggebranche.

Energitjek på Ahlmannsvej.JPG
Hele huset bliver gennemgået ved et energitjek - både inde og ude

En øjenåbner

En af de mange henvendelser kom fra Lisbeth Schiønning, som bor i Broager: ”Jeg havde tidligere hørt om tilbuddet om gratis energitjek, men fik mig bare ikke taget sammen til at bestille en vejledning, før jeg hørte, at nu var det sidste chance. Det er jeg rigtig glad for, at vi fik gjort, for det var virkelig en øjenåbner", fortæller Lisbeth Schiønning og fortsætter:

"Huset blev grundigt gennemgået, og til min store overraskelse fandt vi ud af, hvorfor det ofte er koldt i vores stue. Det skyldes ikke manglende efterisolering, men rettere at huset nok bare mangler en forholdsvis billig installation af en vindspærre, der sørger for, at vinden ryger op over isoleringen frem for nedenunder og dermed direkte ind i huset.

Nyt koncept er lanceret

Nu er ProjectZero klar med et nyt koncept, der skal gøre det langt lettere for boligejere at træffe et valg, når der skal spares på energien!

Vi har samlet det hele i en ny pakke, som vi kalder Tjek – Udfør – Spar i vores ZERObolig program. Her kan man på vores hjemmeside få et overblik over mulighederne for energitjek og vælge den løsning der passer bedst til boligejerens behov.

Læs mere om det nye koncept på www.GuideTilEnergirenovering.dk

12. november 2014

12. november 2014

Energitjek

Energitjek Ørstedsgade.JPG
Her bliver et hus på Ørstedsgade i Sønderborg energitjekket

Nyt tag

Renovering og isolering af tag I.JPG
Mange energitjek fører til igangsætning af forskellige renoveringsprojekter. Her er et hus ved at få ny isolering, nyt undertag og nyt tag.

For yderligere oplysninger

Louise Johnsen
louise.johnsen@projectzero.dk
Tlf. 38 40 54 27

Cookiepolitik