Oplev Danmarks største Kina-iværksætter

Kina-farer Peter Rasmussen gæster Sønderborg og kan opleves på Notmarkhus den 18. marts 2014 kl. 19.00.

Tandslet skole, Sønderborg Teknikum og Danfoss viste sig at være den sikre karrierevej for Peter Rasmussen, som allerede for 28 år siden valgte Kina og siden har været med til at etablere mere end 150 danske virksomheder i Kina. Peter taler mandarin og har etableret Asia-base i Shanghai, som med 20 ansatte siden 1994 har foretaget mere end 500 markedsanalyser for danske virksomheder. Med andre ord, her er manden som kender Kina som sin egen bukselomme!

Nu har du en mulighed for at møde ham på Notmarkhus, hvor han med sit foredrag vil fortælle om egne oplevelser i Kina og de store muligheder som stadig venter i Kina.

Entré kr. 50, som bl.a. dækker kaffe/te og franskbrød med rullepølse og ost.

Tilmelding til Notmarkhus på tlf. 74 47 31 45 senest den 14. marts - der er begrænsede antal pladser.


Sønderborg har en Kina-agenda

Sønderborg afholder kinesisk nytår, udveksler kunst og kultur, man kan læse kinesisk på SDU/Alsion og på byens aftenskoler og Sønderborgs virksomheder stiller skarpt på det kinesiske markeds voksende muligheder.

ProjectZero tager sammen med kommunen og områdets virksomheder godt imod de mange kinesiske delegationer, som er interesserede i at lære om Sønderborgs energi- og klimaomstilling.

Sønderborg er venskabsby med Baoding (11 mio. indbyggere) og har i november 2013 underskrevet en samarbejdsaftale med Haiyan (0,4 mio. indbyggere), en af EU-Kinas 12 urbaniseringsaftaler, som skal vise vejen for fremtidens byudvikling i både EU og Kina.

11. marts 2014

For yderligere oplysninger:

Peter Rathje
peter.rathje@projectzero.dk
+45 4040 8636


11. marts 2014Iværksætter og erhvervsmand Peter Rasmussen

Cookiepolitik