Klimabattle på Alsion

Deltag i JCI´s erhvervskonference på Alsion fredag den 28. marts og bliv skarp på moderne lederskab.

På programmet er blandt andre Michael Evan Goodsite, der er professor og institutleder på Aarhus Universitets institut i Herning.

"Klimaet forandrer sig, og det har det altid gjort. I de nordiske lande har nogle formået at få det bedste ud af den præmis. De har set forretningsmulighederne i en verden under forandring," udtaler Michael Evan Goodsite.

Indlægget af Michael Evan Goodsite "Forståelsen af klimaforandringer - undergang eller forretningsmuligheder" vil fokusere på dette emne og tage udgangspunkt i nogle cases fra jyske virksomheder, der har set og grebet de forretningsmuligheder, der opstår i takt med klimaforandringerne.

"Derudover vil jeg komme ind på de muligheder, der er for serviceorganisationer med et klima under forandring, og jeg vil ligeledes fortælle om mit bidrag til en ny artikel, der er blevet udvalgt blandt 5000 som en såkaldt "key scientific article" (vigtig videnskabelig artikel) af den internationale brancheorganisation for grøn- og bæredygtig energi," fortæller Michael Evan Goodsite og fortsætter,


"Denne artikel handler om forsikringssektorens rolle i forhold til at fremme innovation og udvikling af miljørigtige og renere energi og teknologier med udgangspunkt i flere cases fra de nordiske lande."


Alle er velkomne

Årets Erhvervskonference er åben for enhver. Den henvender sig til både private virksomheder, offentlige institutioner samt privatpersoner i Danmark og Sydslesvig med interesse for fremdriften i :


Det erhvervsmæssige samarbejde i den dansk-tyske region

  • Idealbilledet for det fremtidige grænseløse lederskab
  • Forretningsmulighederne inden for klimatiske spørgsmål og energieffektivisering


Junior Chamber International har tilkaldt skarpe indlægsholdere, der formidler indsigt og inspiration til fremadrettet praktisk brug.


12. marts 2014


Peter Rathje

12. marts 2014Michael Evan Goodsite, professor og institutleder på Aarhus Universitets institut i Herning

For yderligere oplysninger

Carina Pedersen
cp@fk2014.dk
+45 6060 1359

Program

På programmet er ligeledes:

  • Rasmus Glenthøj, forfatter, ph.d. og post.doc. ved Syddansk Universitet
  • Simon Faber, Overborgmester, Flensborg
  • Carsten Bjerg, direktør
  • Göran Persson, tidligere statsminister i Sverige, medlem af netværket Progressive Governance

Se det fulde program her

Tilmelding

Læs mere om Erhvervskonferencen og køb billet på www.fk2014.dk

JCI DK’s Forårskongres 2014

Erhvervskonferencen bliver afholdt som optakt til JCI Danmarks Forårskongres 2014, der finder sted i Sønderborg i weekenden den 28. - 30. marts.

Cookiepolitik