Få mere for din bolig med et godt energimærke

Et helt nyt inspirationskatalog sætter fokus på boligens energimærke i en salgssituation. Flere og flere huskøbere går først og fremmest efter beliggenhed, derefter boligens energimærke. En god energiklasse giver ikke kun et lavere energiforbrug - det kan også forhøje din boligs værdi.

- Det er ikke sjældent, at boligejere spørger os til råds om, hvilke tiltag der kan gøres i boligen for at få et hurtigere og bedre salg, fortæller Carl-Erik Maae, EDC- og ZEROboligmægler. Her kan kataloget inspirere boligejeren til at fokusere mere på energimærket og eventuelt finde de nemme ting der skal til, for at hoppe op ad energimærkeskalaen, fortsætter Carl-Erik Maae. For glemmer boligejeren at vedligeholde sit hus, kan det helt sikkert mærkes på bundlinjen, når huset skal sælges.

Med stigende energipriser og det lovpligtige energimærke ved salg, er der en synlig kobling mellem din boligs energiforbrug og din boligs værdi i en salgssituation. Derfor giver det god mening at sammentænke funktionalitet, komfort og energi, når du igangsætter renovering af din bolig.

Energimærket rykkede sig med få tiltag

Augustenborg-familie tænkte fremsigtet og rykkede med hulmursisolering og nye vinduer deres hus fra energimærke F til E.
Husets hulmur blev isoleret. Dette var startskuddet til, at familien nu også fik udskiftet flere af husets ældgamle og utætte vinduer til lavenergiruder.

- Væggene er slet ikke kolde mere og vi har fået mulighed for at opholde os langt mere i køkkenet, efter at huset er blevet hulmursisoleret, fortæller Louise Arnold og fortsætter, - det var meningen at vi på sigt skulle have skiftet vinduerne, men ved at husets hulmur blev isoleret, kunne vi godt mærke at kulden nu kun kom fra vinduerne, så det eneste rigtige var at skifte dem også. Og nu er her langt varmere at opholde sig i rummene.

Familien er ikke i tvivl om, at flere renoveringstiltag vil kunne løfte energimærket endnu højere op.Huset i Augustenborg der med få tiltag rykkede fra F til E på energimærkeskalaen

Bliv inspireret af ZEROboligmæglerne

Syv ejendomsmæglere i Sønderborg-området har også titlen som ZEROboligmæglere. Sammen med ProjectZero sætter ZEROboligmæglere stort fokus på energirenovering og forbedring af boligens energimærke i alle de salgs- og købssituationer, hvor det er muligt. Og med det nye katalog kan boligejeren få mere viden om energimærket og dets betydning i en salgssituation.Find kataloget hos din lokale ZEROboligmægler, som du kan finde her www.zeromap.dk.


Læs kataloget online her

Hent kataloget som pdf. her25. marts 2014

25. marts 2014

For yderligere oplysninger

Louise Johnsen
louise.johnsen@projectzero.dk
+45 6550 8097

Læs mere om ZEROboligmæglerne

Hent det ny katalog her som pdf.

Ejendomsmæglere blev ZEROboligmæglere

Læs mere om de syv ejendomsmæglere i Sønderborg-området, der nu kalder sig ZEROboligmæglere her

Cookiepolitik