Energirenovering giver glade boligejere

8 ud af 10 boligejere, der har energirenoveret inden for det seneste år, vil "i høj grad" eller "i nogen grad" anbefale andre at gøre det samme.

Det er en af konklusionerne i Bolius' Boligejeranalyse 2014, hvor 3.142 boligejere har deltaget. Mange boligejere oplever forbedret komfort og mindre energiforbrug, når de har energirenoveret, og det bekræfter dem i, at det var en god beslutning at energirenovere. Derfor vil de også anbefale andre boligejere at gøre det samme.

Er det nødvendigt at energirenovere?

Mærk efter, om det fx trækker eller generelt er koldt i din bolig. Find ud af, hvor meget en husstand der ligner din, generelt bruger i varme, el og vand, og hvordan du ligger i forhold til gennemsnittet. Sammenlign dit forbrug med andre familier her

ZEROmap

I Sønderborg-området findes der mange historier med glade boligejere, som har energirenoveret deres bolig. På www.zeromap.dk kan du finde mere end 50 gode energi-spare historier.

Inden du som boligejer kaster dig ud i den store energirenovering, er et besøg på www.zeromap.dk måske det helt rigtige sted at starte. Her kan du se, hvordan andre boligejere har høstet erfaringer med isolering, nye vinduer, udskiftning af varmekilde og meget mere.

20. marts 2014

20. marts 2014For yderligere oplysninger


Pernille Beck
pernille.beck@projectzero.dk
74 12 41 91

UNDERSØGELSEN

Læs mere om undersøgelsen på Bolius

DE GODE HISTORIER

Hos ProjectZero vil vi rigtig gerne fortælle de gode historier om energirenovering.

Så hvis du har energirenoveret dit hus og oplever forbedret komfort, mindre varmeregning eller noget helt tredje, hører vi meget gerne fra dig.

Kontakt Pernille Beck på pernille.beck@projectzero.dk.

Cookiepolitik