Sønderborg cykler

80 morgenfriske cyklister mødte tirsdag den 13. maj op hos Fri BikeShop i Sønderborg for at fejre den fælles indsats i Danmarks største motionscykelkampagne "Vi cykler til arbejde".

I Sønderborg Kommune deltager 600 borgere i kampagnen, fordelt på 62 hold. Mellem kl. 6 og 8 kunne cyklisterne få sig en god cykelsnak med hinanden, mens de fik en kop varm kaffe og et rundstykke, sponsoreret af Guldbageren i Sønderborg.


De fremmødte cyklister roste kampagnen "Vi cykler til arbejde" for at fremme cyklismen i Danmark og fremhævede, at kampagnen motiverer dem til at cykle, og så er det bare med at "holde fast" i den gode vane henover vinteren.


Der var stort rykind ved 7.30 tiden foran Fri BikeShop butikken i Sønderborg


Cyklismen skal fremmes i Sønderborg Kommune


Formand for Sundhedsudvalget i Sønderborg Kommune Helge Larsen hilste på alle cyklisterne, og talte om vigtigheden af sådanne cykelkampagner for at fremme cyklismen endnu mere i kommunen.


"Kommunen anlægger årligt 5 kilometer nye cykelstier, og hver kilometer koster 1 mio. kr.", fortalte Helge Larsen til flere af de interesserede cyklister.


Kommunens Vej & Park afdeling fik i den anledning ros med på vejen. "Vej og Park afdelingen er rigtig gode til at rykke ud og ordne cykelstierne, når man ringer til dem", fortalte en cyklist.


Udvalgsformand Helge Larsen i en snak med 2 af kommunens cyklende medarbejdere fra "Sundhed"


Kent Nissen, indehaver af Fri BikeShop Sønderborg fortalte ivrigt om butikkens cykelkurser.

"Vi afholder cykelkurser her i butikken, så alle interesserede har mulighed for at blive en smule klogere på cykeluniverset. Vi fortæller om vigtigheden i at købe den rigtige cykel og cykle rigtigt, så der opnås maksimal cykelglæde".


Cykelholdet fra Air Alsie


Efter den tidlige morgen-event cyklede de mange fremmødte videre på arbejde. En enkelt cyklist sagde farvel og tak for i dag med ordene: "Er I her igen i morgen"?

Morgen-eventen var et samarbejde mellem Fri BikeShop Sønderborg og ProjectZero.


14. maj 2014


14. maj 2014Helge Larsen får en cykelsnak med en af de fremmødte cyklisterDanfoss var repræsenteret med flere cykelhold, her er det Dino Redzepovic og Peter Jacobsen som får en cykelsnak med Helge Larsen

For yderligere oplysninger

Vibeke Bonefeld
vibeke.bonefeld@projectzero.dk
+45 3840 5425Der var kaffe og rundstykker til alle de glade cyklister

En lille film fra eventen

Se filmen på ProjectZeros Facebook sideGuldbageren i Sønderborg sponsorerede rundstykker til eventenSønderborg Forsyning cykler også på arbejdet - og reglementeret påklædtSE cykler til arbejdet!
På billedet ses Steen Møller, Susan Philipson, Ib Nielsen og Malla Gunnlaugsdottir

Cookiepolitik