Otte nye ZEROboligudlejere

Træk fra vinduerne og høje varmeregninger bliver der nu sat fokus på hos otte boligudlejere i Sønderborg-området, der nu kan kalde sig ZEROboligudlejere. De nye ZEROboligudlejere ønsker at sætte mere fokus på fremtidssikring af deres udlejningsejendomme med energioptimering.

Der er et stort potentiale for energibesparelser i de fleste udlejningsejendomme, fordi det er gamle bygninger og mange af dem er aldrig blevet energioptimeret.

De nye ZEROboligudlejere

De nye ZEROboligudlejere har deltaget i to kursusmoduler, der har optimeret udlejernes kompetencer indenfor energibesparende tiltag, de økonomiske aspekter, kommunens rolle og god inddragelse af lejerne.

"Vi vil som udlejere gerne bakke op om at Sønderborg-områdets boligmasse bliver løftet op i energiklasse. Hovedsageligt for at sikre værdien af vores udlejningsejendomme for at få en bedre forretning ud af det. Jeg har allerede hulmursisoleret og istandsat nogle af mine ejendomme, men jeg har helt sikkert planer om at alle mine ejendomme i fremtiden skal være up-to-date i forhold til energi", fortæller udlejer Torben Hansen, der har deltaget i de to udlejer-moduler.


De otte nye ZEROboligudlejere

Paradoksproblem

Energirenovering af udlejningsejendomme er en større udfordring end energioptimering af almindelige enfamiliehuse. Hvis en boligejer energirenoverer sit hus, får han både bedre komfort i boligen og en lavere energiregning. Men hvis udlejeren energioptimerer sin udlejningsejendom, får han ingenting ud af det.

Det handler derfor om at tænke lidt ud af boksen og på den måde tiltrække de stabile lejere, og sørge for, at ejendommen ikke taber værdi.

Tiltræk de stabile lejere - og hold på dem

Når du energirenoverer dine ejendomme, bliver de mere attraktive for lejerne, fordi de får bedre komfort og lavere omkostninger til el, vand og varme.


Sørg for, at dine ejendomme ikke taber værdi

Klimakloge istandsættelser er med til at fremtidssikre din investering. Både i form af bedre komfort, mere tilfredse lejere og en øget ejendomsværdi, hvis du en dag vil sælge.

Fremtidssikring af ejendommen

"Det bliver vigtigere og vigtigere at udlejningsejendommenes standard hæves. I en salgssituation kigges der i høj grad på ejendommens stand, og det afspejles selvfølgelig i prisen" fortæller Jytte Aaen, som har fingeren på pulsen, idet hun er erhvervsmægler og handler med udlejningsejendomme.

14. maj 2014

14. maj 2014Jytte Aaen, Nybolig Erhverv, fortæller udlejerne om hvad standen af ejendommen betyder for værdien i en salgssituation

ZEROboligudlejer

Læs mere om projektet på ZEROboligudlejer.dk

For yderligere oplysninger

Pernille Beck
pernille.beck@projectzero.dk
+45 7412 4191

De nye ZEROboligudlejere:

Allan Horne
Bernt F. Knudsen
Claus H. Østergaard
Jytte Aaen
Martin R. Jørgensen
Søren Brodersen
Torben Busch Jensen
Torben HansenDer blev delt erfaringer mellem udlejerne under de to modulerVivian Krøll fra Sønderborg Kommune

Cookiepolitik