Kom til informationsmøde om solceller – det kan godt betale sig

Ny solcellepulje åbner gode muligheder for boligejere, boligforeninger og virksomheder for at investere i solcelleanlæg. At få del i den kommende solcellepulje kræver god forberedelse; tilladelser og en kontrakt med installatør. Vi inviterer alle solcelle-interesserede til informationsmøde om fordelen ved at producere egen strøm, og om de tiltag der skal til, for at få del i puljen.

I 2013 blev det politisk besluttet at oprette en særlig pulje målrettet udbygning af solcelleanlæg i Danmark med forhøjede afregningspriser for el leveret til nettet. Puljen er afgrænset til 20 MW solcelleanlæg per år i perioden fra 2013-2017 og omfatter følgende 3 typer solcelleanlæg:

  1. Solcelleanlæg som er tilsluttet egen forbrugsinstallation og med en samlet effekt på max 6 kW per husstand
  2. Fælles solcelleanlæg som etableres på taget af bygninger eller er integreret i bygninger (der ikke er opført med henblik på opsætning af solceller)
  3. Fælles solcelleanlæg som ikke er omfattet af ovenstående, dvs. eksempelvis jordbaserede anlæg, og som ikke er tilsluttet i egen forbrugsinstallation

For disse 3 ovenstående anlægskategorier vil det være muligt at opnå en fast afregningspris i 10 år, hvor efter man overgår til den aktuelle markedspris for el.


Det er nu forberedelserne skal laves

Lovgivningen forventes at falde på plads i juni måned 2014, og puljen åbner for ansøgning umiddelbart herefter. De hurtige og velforberedte solcelle-interesserede kan nyde fordelen ved at få 130 øre for strømmen, derefter er taksten nedadgående. Er du interesseret i at producere egen strøm og opnå fordelene, så mød op til en aften med information om solcelleanlæg


Tirsdag den 27. maj kl. 19.00 - 20.30 i Alsion


Aftenens program

Vi gennemgår de nye gældende regler for etablering af solcelleanlæg, herunder:

  • Nettomåler ordningen på time basis
  • Regler for erhvervsvirksomheder
  • Anlæg op til 6 kW for private, samt lejere og andelshavere
  • Solcelleanlæg etableret i solcellelaug
  • Fælles solcelleanlæg etableret af boligforeninger
  • Generelt omkring udvikling af solcelleteknologien, herunder prisudviklingen
  • Beregningseksempler for både private, boligforeninger og erhverv

Tilmeld dig nu!
Tilmelding til informationsaftenen er nødvendig, og kan ske til louise.johnsen@projectzero.dk eller på telefon 3840 5427 senest mandag den 26. maj, da der er begrænsede pladser.

Temaaftenen laves i et samarbejde mellem AT solar. Mads Clausen Instituttet og ProjectZero.

14. maj 2014

14. maj 2014For yderligere oplysninger 

Louise Johnsen
louise.johnsen@projectzero.dk
+45 3840 5427Spritnyt solcelleanlæg i Bosager. Levereret og monteret af Vagn O. Electric

Cookiepolitik