Kaffe og rundstykker til de morgenfriske deltagere i kam-pagnen ”Vi cykler til arbejde”

Har du og dit hold brug for at fejre indsatsen og skabe samhørighed om aktiviteten, så omlæg din cykelrute for denne ene dag og mød op:

Tirsdag den 13. maj mellem kl. 6 og 8
på parkeringspladsen ved Fri BikeShop, Alsgade 2 i Sønderborg


Start din arbejdsdag med at få uddelt gratis kaffe og rundstykker af formand for Sundhedsudvalget i Sønderborg Kommune Helge Larsen.

Værkstedet hos Fri BikeShop holder ekstraordinært åben denne morgen, og du kan få smurt kæden og få luft i dine dæk ganske gratis.

Tilmelding er nødvendig, send en mail til vibeke.bonefeld@projectzero.dk senest mandag den 12. maj kl. 14, og skriv hvor mange I deltager.Fri BikeShop har i denne anledning et supergodt tilbud til dem der møder op denne morgen mellem kl. 6 og 8:

En cykel fodpumpe AIM Air Hose Expert Plus, der passer til alle ventiler. Der medfølger adaptere til bolde og luftmadrasser.
Normalpris er kr. 299, denne morgen kan du købe den for kr. 149,-.

Der er også en gratis Fri Bikeshop drikkedunk til alle der møder op.

ProjectZero bakker fuldt op omkring de 62 hold der deltager i cykelkampagnen i maj måned i Sønderborg Kommune. Deltagerne udgør omkring 600 borgere, der alle lader bilen blive hjemme og i stedet tager cyklen til og fra arbejde.

Vi glæder os til at se jer!


Med venlig hilsen


Fri BikeShop
og ProjectZero

6. maj 2014Formand for Sundhedsudvalget i Sønderborg Kommune Helge Larsen uddeler rundstykker til de morgenfriske

For yderligere oplysninger

Vibeke Bonefeld
vibeke.bonefeld@projectzero.dk

+45 38 40 54 25Arrangementet er et samarbejde mellem Fri BikeShop Sønderborg og ProjectZeroGuldbageren på Møllegade i Sønderborg sponsorerer rundstykkerne til eventen

Cookiepolitik