Få vind i sejlene til årets ZEROcup

Sønderborg Yacht-Club, Junior Chamber International Sønderborg og ProjectZero inviterer til ZEROcup 2014 - kapsejlads med vinden som energikilde.

Alle virksomheder, offentlige som private får nu muligheden for at dyste i Sønderborg Bugt i J-80 både, som Sønderborg Yacht-Club stiller til rådighed.

ZEROcup 2014 er en triple sejlads, hvor 3 både sejler mod hinanden i hver runde. Alle hold sejler minimum en sejlads. De hold, der kvalificerer sig til finalen skal selvfølgelig også sejle i finalen, som finder sted ved Idræts- og Kulturnatten den 22. august 2014.


Det var tæt løb i finalen i ZEROcup 2013

Tilskuer-venligt ZEROcup

De indledende runder sejles fredag den 15. august kl. 11.00 og kl. 14.00 i Sønderborg Bugt. Der sættes grill og fadølsanlæg op ved den sorte strand, hvorfra man kan følge med i sejladsen. Hvert tilmeldt hold får uddelt pølse- og ølbilletter, som de kan give videre til deres "heppekor".

Finalen sejles ved Idræts- og Kulturnatten den 22. august i Havnebassinnet ved slottet, og her er der rig mulighed for at følge finalen fra havnekajen. Tid til hyggeligt samvær i mellem sejladserne

Teamwork og konkurrence-ånd i ZEROcup 2014

Flemming Clausen fra Sønderborg Yacht-Club har været med til at arrangere tidligere års ZEROcup, og er ikke i tvivl om, hvorfor man bør melde sig til: "Alle hold viser kampgejst og vilje til at vinde. Og det er en fornøjelse at se dem alle sejle. Der bliver kæmpet, grinet og teamworket"

Alle virksomheder er velkomne til at få god vind i sejlene og være med i dysten. Hver båd har plads til 4 mand om bord, og det er ikke et krav at have sejlererfaring. Mindre firmaer og organisationer er velkomne til at slå sig sammen.

På hver båd vil der udover de 4 besætningsmedlemmer også være en sikkerhedsmand fra SYC med sejlererfaring.

Pris for deltagelse pr. båd er 2.000 kr.

27. maj 2014

26. maj 2014

For yderligere oplysninger

Pernille Beck

pernille.beck@projectzero.dk

74 12 41 91

Vinderne af ZEROcup 2013Vinderne af ZEROcup 2013 blev Eegholm

Nyt samarbejde

Tidligere års ZEROcup er planlagt og udført i samarbejde mellem Sønderborg Yacht-Club og ProjectZero.

I år er en ny spiller kommet på banen; Junior Chamber International Sønderborg. Den lokale JCI-afdeling har i år overtaget det meste af planlægningen sammen med SYC.

Læs mere om Sønderborg Yacht Club JCI Sønderborg

Cookiepolitik