Scandic Sønderborg tilbyder nu hurtigopladning til elbiler

Scandic i Sønderborg bliver det første hotel i Skandinavien, som kan levere opladning på bare 25-30 minutter til elbiler. Det er elbiloperatøren CLEVER, som i samarbejde med hotellet har etableret en ny 50 kW Combo hurtiglade-station på hotellet til hurtigopladning af Volkswagen og BMW.

Som et led i Scandics strategi for bæredygtighed har hotellet indgået samarbejde med CLEVER om at tilbyde strøm til elbiler.
Hotellet har allerede en 22 kW hurtiglade-stander, som passer til alle elbiler og har nu også etableret 50 kW hurtiglade-standeren.

"Scandic i Sønderborg har, ligesom resten af byen, en stærk bæredygtig profil og vi er glade for at være det første hotel i Skandinavien, som kan tilbyde hurtigopladning til elbiler i samarbejde med CLEVER. Samarbejdet med CLEVER gør os i stand til at tilbyde alle de gæster, der kommer til hotellet i elbil, opladning hos os - vi tror på, at langt flere vil vælge elbilen fremover, og derfor vil vi gerne gå foran og tilbyde opladning til dem", siger Jens Mathiesen, adm. direktør, Scandic Danmark.

Del af CLEVERs landsdækkende ladenetværk

Den nye 50 kW hurtiglade-station er en del af det eksisterende landsdækkende ladenetværk, som CLEVER står bag, og hos CLEVER ser man en stor mulighed i at etablere ladestationer i samarbejde med hotelkæder.

"Vi sætter stor pris på samarbejdet med Scandic og placeringen ved Scandic Sønderborg er optimal og giver hotelgæsterne mulighed for at oplade elbilen, mens de overnatter på hotellet eller besøger hotellet under en konference. Placeringen giver også øvrige elbilister mulighed for at bruge hotellets faciliteter og f.eks. spise i hotellets restaurant eller nyde en kop kaffe, mens bilen lader op. Åbningen er helt i tråd med, hvad vi ser hos mange virksomheder, nemlig en stigende fokus på at tilbyde elbilkunder eller medarbejdere opladning", siger Lars Bording, adm. direktør hos CLEVER.

Ladestationen står i SE's forsyningsområde. SE er et af de i alt fem forsyningsselskaber, der ejer elbiloperatøren CLEVER.


Scandic Sønderborg bakker op om ProjectZero-visionen

Scandic koncernen har siden 1994 bevidst arbejdet med miljøspørgsmål, med det formål at bidrage til et socialt, økologisk og bæredygtigt samfund.

Scandics og Scandic Sønderborgs mål er at blive CO2-neutral fra egen drift i 2025.

10. juni 2014


10. juni 2014

For yderligere information

  • Jens Mathiesen, adm. direktør, Scandic Danmark, tlf. 3348 0455
  • Niels Sørensen, hotel direktør, Scandic Sønderborg, tlf. 2368 0467
  • Lise Kirkegaard, kommunikations- og marketingdirektør CLEVER, tlf. 2020 9580

Fakta om CLEVERs ladenetværk

  • CLEVERs ladenetværk består af mere end 215 ladepunkter
  • CLEVER kan, som den eneste operatør i Danmark, tilbyde hurtigopladning på 50 kW, hvor man på 20-30 minutter kan lade sin elbil op
  • Ladestanderne er placeret i forbindelse med de trafikale hovedvejsårer og motorveje, samt ved varehuse, indkøbscentre, bycentre, hoteller og forlystelser
  • Ladenetværket muliggør opladning af alle moderne elbiler, der findes på det danske marked
  • CLEVER leverer skræddersyede ladeløsninger til erhvervslivet, så virksomheder, konferencefaciliteter og hoteller kan tilbyde deres gæster og medarbejdere opladning
  • CLEVER tilbyder også en hjemmeladeløsning - dvs. en ladeboks, som installeres typisk i folks garage eller på arbejdspladserHer ses Niels Sørensen, hoteldirektør Scandic Sønderborg

Cookiepolitik