Klog på energi

Både børn og voksne fik i denne weekend chancen for at prøve lykken på ProjectZeros energi-lykkehjul. Rigtig mange af de besøgende kunne svare på spørgsmål om alt fra solceller og vindmøller til energirigtig adfærd og klimakloge boliger.

ProjectZero havde i forbindelse med Markedsdagene i Sønderborg en stand ved Jyske Bank, hvor vi havde sat en cykel på højkant. Hos Jyske Bank kunne man høre om et nyt boliglån, som de netop har lanceret.

De besøgende blev testet på deres energividen i 12 forskellige kategorier

Mere end 80 borgere prøvede lykken med ProjectZeros energi-lykkehjul, og skulle svare på spørgsmål fra 12 forskellige kategorier, med spørgsmål som: "Kan du nævne et fossilt brændstof?", "Nævn tre måder hvorpå man kan spare på energien i sin bolig" og "Kan man bruge solens stråler til at få støvsugeren til at suge?"

Den deltager, med flest point lørdag eftermiddag kunne tage en flot præmie med hjem. Præmien var en Kildemoes-cykel til en værdi af 4.000 kr.

OG VINDEREN ER…

Rigtig mange af de besøgende svarede rigtigt på alle de spørgsmål de fik, og derfor måtte der trækkes lod om cyklen blandt de personer, som havde fået toppoint.


En glad Christopher Westergaard, der står med sin nye cykel

Christopher Westergaard fra 6. klasse på Privatskolen Als blev den heldige vinder, og præmien faldt på et tørt sted: "Min cykel er lige gået i stykker i sidste uge, så det kunne ikke være bedre" fortæller en glad Christopher Westergaard.

17. juni 2014

17. juni 20145 drenge fra Lysabild var skarpe og svarede hurtigt på alle spørgsmål

For yderligere oplysninger

Pernille Beck
pernille.beck@projectzero.dk

+ 45 7412 4191

I'm a big ZERO fanDer var grønne ProjectZero balloner til de mindste

Egne erfaringer med klimakloge boliger

Flere af de besøgende på ProjectZeros stand kunne berette om egne erfaringer med klimakloge boliger.

De fortalte bl.a. om hvordan de havde sparet på strøm eller varme ved at huske at slukke på kontakten, få solceller og isolere huset.

Cookiepolitik