Vil du sikre værdien af din ejendom?

I april i år blev de første otte ZEROboligudlejere udklækket fra ProjectZero efter at have deltaget i to moduler, der har klædt dem på til at energioptimere deres ejendomme.

Er du udlejer? Så har du nu mulighed for at blive certificeret ZEROboligudlejer, når modulerne gentages i september.

"Jeg fik talt med nogle fra kommunen, andre boligudlejere og med en ejendomsmægler om kundernes adfærd. Oplægget om, hvordan man tog dialogen mellem lejer og udlejer gav rigtig godt input."
- Nyslået ZEROboligudlejer

En energioptimeret ejendom er mere attraktiv for lejerne, fordi de får bedre komfort og lavere omkostninger til el, vand og varme. Samtidig er klimakloge istandsættelser med til at fremtidssikre udlejerens investering, fordi de på længere sigt er med til at øge eller fastholde ejendommens værdi.

ZEROboligudlejer-modulerne giver udlejere i Sønderborg viden, inspiration og praktiske tips til at lægge en plan for energiforbedringer, og de får hjælp til at prioritere forskellige tiltag efter, hvad der giver størst gevinst. Desuden får de gode råd til, hvordan de kan vejlede deres lejere i bedre energiadfærd, som kan mærkes på energiregningen - og på miljøet.

Disse 8 udlejere kan i dag kalde sig ZEROboligudlejere efter at have deltaget i de to moduler. Næste omgang moduler afholdes i september
Dialog med eksperter og ligesindede

Dialog med eksperter og ligesindede

Udlejerne får på modulerne mulighed for at tale med en række forskellige eksperter om de forskellige aspekter ved at energioptimere udlejningsboliger. For eksempel, hvordan man bedst inddrager kommunen i byggeplanerne, og hvad energioptimering betyder for ejendommens salgsværdi.

For mange af ZEROboligudlejerne er det desuden en stor sidegevinst, at de får mulighed for at udveksle erfaringer med andre udlejere fra byen, som ønsker at istandsætte deres ejendomme.

Pilotprojekt med nationale ambitioner

ZEROboligudlejer er et pilotprojekt, som er finansieret af GI (Grundejernes Investeringsfond) og gennemføres af ProjectZero i samarbejde med kommunikationsbureauet Advice A/S. Ambitionen er på sigt at udbrede de gode erfaringer til hele landet, så andre udlejere kan lære af dem i Sønderborg.

Læs mere på www.ZEROboligudlejer.dk

Tilmeld dig nu - det er gratis!

De næste ZEROboligudlejer-moduler afholdes den 9. og den 23. september 2014. Du kan allerede nu tilmelde dig ved at skrive til pernille.beck@projectzero.dk – det er gratis!

2. juli 2014

2. juli 2014

Opfordring fra ZEROboligudlejer

"Jeg kan kun opfordre andre udlejere til at melde sig til kommende kursusforløb. Det gælder om at blive bevidst om mulighederne for at kunne træffe de rigtige beslutninger" lyder opfordringen fra ZEROboligudlejer, Claus H. Østergaard.På Helgolandsgade i Sønderborg er der mange private udlejningsejendomme

Tilmeld dig nu - det er gratis!

De næste ZEROboligudlejer-moduler afholdes den 9. og den 23. september 2014. Du kan allerede nu tilmelde dig ved at skrive til pernille.beck@projectzero.dkFlot udlejningsejendom på Jomfrusti i Sønderborg

Cookiepolitik