Elbilerne indtager VUC Syd

Otte Nissan Leaf elbiler er netop blevet leveret til VUC Syd og opladestationer er installeret på VUC Syds fire adresser i Sønderjylland. Dermed styrker VUC Syd sin grønne profil, der allerede omfatter vand-, strøm- og varmebesparende tiltag samt 90 solcelle-paneler på taget af bygningen i Sønderborg.

I de seneste måneder har VUC Syd i Haderslev og Sønderborg fået det Grønne Flag, som er Friluftsrådets udmærkelse til skoler, der arbejder mod en større bæredygtighed. Nu gør VUC en særlig indsats for også at minimere det CO2-fodspor, som knytter sig til medarbejdernes transportbehov. Bilerne forventes i snit at køre årligt 20.000 km.

- Allerede i dag har vi et stærkt fokus på bæredygtighed, især på de afdelinger hvor vi har bygget nyt eller om i de seneste år. I Sønderborg og Haderslev har vi eksempelvis solceller på taget, elbesparende LED-pærer, vandhaner der selv slukker for vandet - og meget mere. Og da vi stod over for at tegne en ny leasingaftale på vores personbiler, var det logisk også at kigge på, hvad vi kunne gøre for at spare på CO2-udledningen. Derfor valgte vi et tilbud, som også omfattede el-biler, siger direktør Hans Jørgen Hansen.

- VUC´s beslutning om at købe otte elbiler viser, at elbilerne nu for alvor erstatter benzin- og dieselbilerne i virksomhedernes flådestyring, siger ProjectZeros Peter Rathje, som glæder sig over de mange nye elbiler på de sønderjyske veje.

De otte elbiler vil give en årlig CO2-besparelse på syv ton CO2 til glæde for klimaet og miljøet.

Hør mere om virksomhedernes elbil-erfaringer den 15. september 2014

ProjectZero afholder den 15. september 2014 sammen med Insero eMobility og Dansk Elbil Alliance workshop i Kolding, hvor interesserede virksomheder, kommuner og kommunale selskaber kan høre mere om erfaringerne med at anvende elbiler i flådestyringen.

Kontakt ProjectZeros Peter Rathje på peter.rathje@projectzero.dk for at høre mere om dette arrangement samt mulighederne for at få et kontant tilskud på 20.000 kr. til elbil-anskaffelsen i 2015.

2. juli 2014

2. juli 2014

Yderligere information

For yderligere information om VUC Syds elbil-anskaffelser:

Hans Jørgen Hansen, direktør VUC Syd
hjh@vucsyd.dk
+45 4030 1654

VUC Syds nye aula på Løkken 1 i Sønderborg

Cookiepolitik