ZEROboligmæglere forøger værdien af din bolig

Syv ejendomsmæglere i Sønderborg-området kan nu kalde sig ZEROboligmæglere. De nye ZEROboligmæglere har nu langt mere fokus på energirenovering og forbedring af boligens energimærke i alle de salgs/købssituationer, hvor det er muligt.

Boligkøbere er blevet langt mere energibevidste og sætter fokus på energiforbrug og "grønne" varmekilder i boligen. Så går du med tanker om salg af boligen, er det en god idé at tænke energirigtigt allerede nu og selv få glæde af forbedringerne, mens du bor i huset.

En ZEROboligmægler er gearet til at vejlede og rådgive boligejere til at opnå et bedre energimærke af boligen. Tit og ofte skal der ikke meget til, for at løfte energimærket op i en højere energiklasse. De nye ZEROboligmæglere har deltaget i to kursusmoduler, der har optimeret mæglernes kompetencer indenfor energimærket, energiforbrug og hvilke tiltag boligejeren med fordel kan foretage sig.

- Det handler om at vi som mæglere gerne vil bakke op om at Sønderborg-områdets boligmasse bliver løftet i energiklasse. Dels for at bakke op om ProjectZero visionen, og dels for at sikre at både boligsælgere tænker på salgbarheden af boligen i god tid og boligkøbere præsenteres for boliger med lavt energiforbrug, siger ejendomsmægler Henning Brock, Home Broager, der glæder sig til at bringe energiforbrug og -mærke langt mere i spil i alle købs- og salgssituationer.Energimærkede huse

Energirenovering forøger værdien af din bolig

I forbindelse med søsætningen af ZEROboligmæglere udgiver ZERObolig et inspirationskatalog til boligejere med eksempler på familier, der har løftet boligens energimærke ved forskellige renoveringstiltag.

- Der er virkelig sket et holdningsskifte de seneste 2-3 år omkring energimærket. I Sønderborg har ProjectZero i den grad været med til at skærpe opmærksomheden. Tidligere var der ikke så mange, der tog energimærket alvorligt. Jo højere boligens energiklasse er, desto højere salgspris pr. m2, siger Bjarne Westh Hansen, Nybolig og blandt de seks nye ZEROboligmæglere.

Bag konceptet ZEROboligmægler ligger der, udover rådgivning af boligejeren, en forpligtigelse til at holde sig opdateret på energimærket og dets betydning, de energieffektive boligløsninger og områdets muligheder for udskiftning til vedvarende energikilder.

7. januar 2014

6. januar 2014For yderligere oplysninger

Louise Johnsen

louise.johnsen@projectzero.dk
+45 6550 8097De nye ZEROboligmæglere

  • Danbolig Sønderborg - Kent Freiberg
  • EDC - Poul Erik Bech - Sønderborg
  • Estate i Centrum - Peter Kistrup
  • Home Broager - Henning Brock
  • Home Sønderborg - Merete Lund Brock
  • Nybolig Sønderborg - Bjarne Westh Hansen
  • Nybolig Guderup - Ole BredgaardDen nye energimærkeskala

Cookiepolitik