Sønderborg inviterer til Kinesisk nytår

Sønderborg fejrer igen i 2014 kinesisk nytår med et overflødighedshorn af arrangementer.

Onsdag aften den 29. januar kl. 20 afholdes stor nytårskoncert på Alsion. Der bliver ikke sparet på show, lyd eller effekter, når nogle af Kinas ypperste entertainere går på scenen i Koncertsalen Alsion. Red Poppy Ladies Percussion imponerer publikum verden over - blandt andet også til åbningsshowet til OL i Beijing. Der er GRATIS ADGANG og frit sædevalg til koncerten på Alsion.


- Her er noget for alle, og alle har mulighed for at blive klogere på Kina. Vi har i år bestræbt os på at arrangere et kinesisk nytår, der kommer bredt ud i kommunen både geografisk og temamæssigt. Kommunen, Alsion, biblioteket og Augustina står for de offentlige arrangementer. Det spændende er, at vi her på tredje år mærker, hvordan flere og flere er med og laver deres egne, sideløbende arrangementer. Der er blandt andet skoler, SFO'er, Sønderborg Turist- og Erhvervscenter, ProjectZero og Lean Energy, udtaler Poul Valdemar Nielsen, projektleder på Kinesiske Dage i Sønderborg.

Sønderborgs fejring af kinesisk nytår sker i perioden 27. januar - 7. februar 2014.

Få et overblik og bliv inspireret af de mange arrangementerne her: www.facebook.com/kinesiskedage

Sønderborg har mandag og tirsdag i denne uge besøg af samarbejdsbyen Haiyan, som vil lære af Sønderborgs CO2-neutrale omstilling. ProjectZero er medarrangør af inviteret roundtable-diskussion fokuseret på Sønderborgs rolle i omstillingen af de kinesiske byer.

27. januar 2014

Peter Rathje
peter.rathje@projectzero.dk
+45 4040 8636

27. januar 2014

Cookiepolitik