LEAS en LEAF hos AVIS

Nu tilbyder biludlejningsselskabet AVIS minileasing på elbilen Nissan Leaf. Elbilen kan leases i en periode på 2-18 måneder med en månedlig leasing ydelse på 3.750 kr. alt inkl. herunder fri kilometer, dog ikke inkl. strøm.

Henrik Jensen fra AVIS i Sønderborg glæder sig til at se elbilerne på de lokale veje og opfordrer alle til at prøve en elbil. "Da jeg først satte mig bag rattet i en elbil og oplevede hvor sprudlende køregenskaber elbilen har, var jeg overbevist om at elbiler er vejen frem" udtaler Henrik Jensen fra AVIS i Sønderborg.

Nissan Leaf model 2013 har øget rækkevidde og er produceret i England.

Godt for miljøet og masser af køreglæde

Elbilen er et godt, miljørigtigt alternativ til almindelige benzin- og dieselbiler og er oplagt til hverdagens kørsel. Selvom elbilerne generelt er dyrere i indkøb end tilsvarende benzin- og diesel biler, så er de væsentligt billigere i drift. Faktisk koster det kun cirka en tredjedel pr. kørt kilometer i en elbil, i forhold til en benzin bil.

Nissan Leaf'en har masser af ekstraudstyr, og med det smarte navigationssystem er det muligt at forbinde din smartphone til bilen og dermed få oplysninger omkring bilen direkte på din smartphone. Du kan desuden tænde for varmen i bilen direkte fra din smartphone.

Udover at være miljøvenlig og teknisk fremme i skoen, så er Nissan Leaf en utrolig støjsvag bil. Man kan blive helt i tvivl om bilen reelt er tændt og med automatgearet i "Drive", føles det slet ikke som om man kører, men mere som om man svæver fra A til B.

Der er ingen førstegangsydelse, det eneste man lægger som depositum er sine kreditkortoplysninger. Dermed er det en rigtig billig og risikofri måde at prøvekøre en elbil i en længere periode.

Læs mere om tilbuddet her eller kontakt Henrik Jensen fra AVIS i Sønderborg på H.Jensen@AVIS.DK.

Tilbuddet gælder til og med den 31. marts 2014.

14. januar 2014

Martin Moos
martin.moos@projectzero.dk

13. januar 2014Nissan Leafs interiør er indbydende og med masser af ekstra udstyr.

Eksempelvis er der varme i rattet og varme i sæderne, og den store skærm i midterkonsollet kan bruges som navigation.Besøg AVIS i Sønderborg på Sjællandsgade 2 og hør mere om muligheden for minileasing af Nissan Leaf.

Nissan LeafOpladningen foregår hjemme i garagen, selve opladningen af Nissan Leaf foregår gennem næsen af bilen.

Cookiepolitik