Har du hørt avisen komme?

Det sidste stykke tid er aviserne i Sønderborg, Augustenborg, Dybbøl, Høruphav og på Kær blevet leveret lydløst. DAO Distribution har nemlig skiftet deres benzin knallerter ud med elektriske scootere, som stort set ikke larmer. Dette har resulteret i, at DAO Distribution har fået langt gladere kunder, som ikke længere bliver vækket om morgenen af larmende knallerter.

Efter skiftet til elektriske scootere har DAO Distribution fået flere henvendelser fra glade borgere, der roser de lydløse elektriske scootere. Udover at de ikke larmer, så er de også meget bedre for miljøet end de gamle benzin knallerter.

"Hos DAO Distribution vil vi gerne fjerne vores forbrug af fossile brændstoffer, derfor har vi en strategi om, at vi i 2014 skal have udfaset alle benzin knallerter i Danmark. Ikke nok med at vi udviser ansvar for miljøet, så sparer vi penge på brændstof, og vi har langt gladere kunder", udtaler John Romedahl, CEO ved DAO Distribution.


På billedet ses en af de 12 elektriske scootere. Omdeleren var netop kommet retur fra sin daglige tur i Sønderborg, da billedet blev taget


Sparer over 8.000 kroner på brændstof om dagen

De elektriske scootere er ekstremt billige i drift. De benytter kun 2,5 kWh på deres daglige ture, hvilket svarer til at det koster under 3 kroner pr. tur pr. elektrisk scooter. Til sammenligning koster samme tur cirka 45 kroner på en benzin scooter.

Med de 227 elektriske scootere som DAO Distribution allerede har sat i drift i Danmark, så sparer de hver dag over 8.000 kroner på benzin. Udover de lavere udgifter til brændstof så er de elektriske scootere væsentlig billigere i vedligeholdelse.

"Vi har haft rigtig gode erfaringer med de elektriske scootere og vil gerne opfordre andre virksomheder til at afdække mulighederne, og se om ikke de elektriske scootere kan være den rigtige løsning for dem", afslutter John Romedahl.


29. januar 2014

27. januar 2014

Elektrisk scooter - E-max 120SDet er denne type elektriske scooter, som DAO Distribution benytter i Sønderborg-området

Yderligere oplysninger:


Martin Moos
martin.moos@projectzero.dk
+45 6550 8195

DAO Distribution

DAO Distribution har hovedsæde i Vejle, og har en afdeling på Ellegårdvej 6 i Sønderborg. Herfra leveres morgenaviser, tryksager og magasiner til Sønderborg Kommunes borgere og virksomheder.Cookiepolitik