Frisører godkender elbil

Forleden fik frisørerne, Simone Heby og Kirsten Andresen fra Salon Mainstreet i Sønderborg muligheden for at prøvekøre en elbil. Og da ingen af dem tidligere har kørt elbil, varede det ikke længe før de begge takkede ja til tilbuddet.

Skepsissen var tydelig at spore hos de to frisører, da de satte sig ind i elbilen. Denne blev dog hurtigt gjort til skamme da først elbilen blev startet.

"Den er faktisk rummelig, og der er dejlig højt til loftet" siger Kirsten Andresen fra bagsædet. Den helt store overraskelse er dog bilens lyd eller rettere mangel på samme. Elbilen er nemlig stort set lydløs under kørslen.

"Ej, hvor er det mærkeligt, at den ikke siger noget, men faktisk ret behageligt. Det kunne jeg godt vænne mig til" siger Simone Heby, da hun sætter i gang fra kantstenen.

Turen gik rundt i Sønderborg og til Augustenborg, hvormed frisørerne fik mulighed for at teste elbilens acceleration både i byen og på landevejene. I forhold til en tilsvarende benzin- eller dieselbil, så har elbilen en hurtig acceleration, hvilket resulterer i en køre oplevelse der mest af alt minder om at køre i en sportsvogn.


På billedet ses frisørerne Kirsten Andresen og Simone Heby fra Salon Mainstreet.

Status: Godkendt!

Efter turen blev der gjort status.
"Køreglæden er helt i top, og det er faktisk overraskende behageligt at køre i en bil, der stort set ikke larmer" udtaler Kirsten Andresen.

I forhold til at elbilen skal dække deres fulde kørselsbehov, mener de begge at elbilens rækkevidde skal være længere. Frisørerne vil dog alligevel begge overveje en elbil, næste gang de skal købe ny bil.

"Så længe vi har 2 biler dækker elbilen fint mit daglige kørselsbehov fra Skodsbøl til Sønderborg, så det vil jeg da bestemt overveje" afslutter Simone Heby.

21. januar 2014

21. januar 2014

Yderligere oplysninger:

Martin Moos

martin.moos@projectzero.dk
+45 6550 8195

ZERObutik

Salon Mainstreet er ZERObutik og har blandt andet udskiftet belysningen til LED pærer.

Læs mere om ZEROcompany og ZERObutik her.

Salon MainstreetSalon Mainstreet er en frisørsalon beliggende på Store Rådhusgade i Sønderborg. Her ses Salon Mainstreets facade. Læs mere om Salon Mainstreet her.

Cookiepolitik